Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jak jednou rekl muj bratr : sere me ze v kazdym dile se tam jako na oko hadaji pak se poplacají po rameni a na konci si reknou ze tohle je nejlepsi auto ktere kdy udelali a ano rikaji to v kazdem dilu ale co nikoho z nás by asi nebavilo kdyby to bylo udelany jako cesky porady typu rady ptaka votvíraka ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech už otravuje sledovat, jak se vypatlanej egocentrickej a vysteroidovanej mroží tatík Paul Sr. rozčiluje kvůli každý píčovině a řve na inovativního syna Paula Jr., který narozdíl od něj maká a má nápady. Vůbec se nedivim, že od něj odešel a založil si vlastní firmu na choppery. Reality show pro vyložený fajnšmejkry chopperů, jinak se na tu sebranku fakt koukat nedá - je to pořád ta samá písnička dokola. ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Úžasný pořad o rodinné firmě Orange CC, která staví na zakázku exkluzivní tematické choppery. V každém dílu postaví zhruba jeden. ____ Za pozitivum pořadu vnímám hlavně to, že ti kluci nejsou žádní frajírci, co dělají motorkama ramena na holky, ale hrozně šikovný konstruktéři. Pro ty, kteří ve filmech ujíždějí na scénách, kde pracovití workoholici jako Tony Stark nebo Bruce Wayne ve svých skrýších dávají dohromady různá udělátka, navozuje Americký Chopper svou koncentrací na designéry, lakýrníky či obráběče velmi intenzivní okamžiky. Klidně by mohl sloužit jako nějaký rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace zaměřený na malé a střední podniky. ____ Zmínil bych ale i jedno negativum: pořad je hrozně moc orientovaný na design a celkovou konstrukci, a motory nebo elektronika jde dost stranou. Daný je to jednak asi tlakem na zábavnost, druhak tím, že mozek celého teamu Paul Jr. je designér, takže se všechno točí kolem řídítek, blatníků a nádrží, a za třetí třeba motory nebo karburátory řeší firma subdodávkou. Jako to, že se nedá protáhnout výfuk dole rámem kvůli spojce, je jistě zajímavý konstrukční problém, jenže jenom o tomhle sestavování motorek není. ()

williamriker 

všechny recenze uživatele

Pěkné motorky. Převažně skládané z objednaných dílu, pak už jen trochu doladí design (musí se nechat že jim to opravdu jde). Nejvíce mě však na tomto pořadu štve, jak uměle hrají rozpory, jen aby to nebyla nuda. Pak neustále říkají jak málo času mají, aby to bylo napínavý... a tak bych mohl pokračovat. Prostě americké myšlení po americku. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Stroje jako takový vyrábí parádní až kolikrát teče slina, proti tomu se nic namítat nedá, ale fascinuje mě jejich kolikrát buranský až naprosto primitivní chování a ke všemu mimo téma, že by to tam vlastně vůbec být nemuselo. A nevím, zda je to tak i v originálu, jelikož to sleduju s dabingem, ale fascinuje mě, jak nám tam x různými větami v podstatě opakují několikrát jednu a tu samou věc jak pro mentálně zaostalé... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama