Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Esence amerického buranství a oddaného patriotismu. Teutelovi jsou výtečné trio – nabručený motorkářský mrož Paul, sebevědomý syn-zmetek Paul Jr. a flákačský klaun Mike v zásadě pořád točí o tom samém prdu, fuckuje se kvůli každé pitomosti, ničí se kde co a hádky vznikají kvůli naprostým kravinám. Svým zvláštním způsobem tahle trojice rednecků ale neztrácí na zajímavosti ani po x-tém dílu. Prostě v sobě mají něco, co vás nutí pořád dokola smát se jejich pitomosti, malichernosti a zabedněnosti. Jo a taky staví opravdu boží choppery. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak staví pravý Američané pravé americké choppery? Jednoduše, zavolají Teutelovi :-). Ne tohle není vtip, tohle je "reality-show"(?), v které sledujeme členy motorkářské dílny, jak zvládají chvílemi trochu umělé situace s jejich nádhernými motorkami podle přání zákazníka. Někdy je výsledkem nádherná motorka a zábavný díl, jindy jenom nádherná motorka. Neustálé hádky a "psychologická hra" zaměstnanců s velkým Paulem Teutelem osobně po delší době ztrácí na zajímavosti a je stereotypní, přesto ty motorky a jejich stavba hodně diváků dokáže zaujmout (i mě a to motorky nijak extra nezbožňuji:). ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Reality show s několika burany v čele. Jak napsal kolega Marigold: ,,Esence amerického buranství a oddaného patriotismu...". Dál už nic... ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Úžasný pořad o rodinné firmě Orange CC, která staví na zakázku exkluzivní tematické choppery. V každém dílu postaví zhruba jeden. ____ Za pozitivum pořadu vnímám hlavně to, že ti kluci nejsou žádní frajírci, co dělají motorkama ramena na holky, ale hrozně šikovný konstruktéři. Pro ty, kteří ve filmech ujíždějí na scénách, kde pracovití workoholici jako Tony Stark nebo Bruce Wayne ve svých skrýších dávají dohromady různá udělátka, navozuje Americký Chopper svou koncentrací na designéry, lakýrníky či obráběče velmi intenzivní okamžiky. Klidně by mohl sloužit jako nějaký rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace zaměřený na malé a střední podniky. ____ Zmínil bych ale i jedno negativum: pořad je hrozně moc orientovaný na design a celkovou konstrukci, a motory nebo elektronika jde dost stranou. Daný je to jednak asi tlakem na zábavnost, druhak tím, že mozek celého teamu Paul Jr. je designér, takže se všechno točí kolem řídítek, blatníků a nádrží, a za třetí třeba motory nebo karburátory řeší firma subdodávkou. Jako to, že se nedá protáhnout výfuk dole rámem kvůli spojce, je jistě zajímavý konstrukční problém, jenže jenom o tomhle sestavování motorek není. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Spíše než o mašinkách je to o lidech. I když mám rád takový ty pokerovaný hovada s vlajícím knírem a přilepeným buřtem na děravém tričku, protože do filmu se prostě hoděj, tady mě po chvíli začali mírně řečeno iritovat. Pořad není vhodný pro lidi. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající polo dokument a polo reality show o stavění klasických amerických motocyklů z produkce Discovery Channel. Nechybí vtip a občasné šarvátky mezi členy týmu (většina členů je jedna rodina), který je seskládán z perfektních typů lidí (otec jako stará škola je nejsympatičtějším a nejlepším členem týmu). Jejich motorky jsou originální stroje, které nikde jinde neuvidíte. Prakticky celý motocykl sestaví vlastníma rukama, součástku po součástce. Je to nádhera je pozorovat při jakékoli činnosti (i stavba houpačky pro dítě jednoho z nich je zážitek). Jde o jednu z reality show, které stojí za to sledovat pokaždé, když běží v tv. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat, jak se staví motorka (ok, chopper), jak z pár kusů kovu vznikne stroj (zvláště závěrečné lakování tomu vždycky dodá šmrnc:-)), ale vzájemné střety rodiny Teutulů se časem omrzí, protože dodržují stále stejné schéma, tím pádem se odhalí jejich naaranžovanost a umělost. Ovšem na sledování jedním očkem při práci na pičítači je tenhle "reality" seriál docela dobrý. 55% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nemělo by mě překvapit, že v dnešní době vznikl ke všemu již vytvořenému seriál o chlápcích, kteří dávají dohromady motorky. No a vida, stejně plně nerozumím tomu, že někdo vleze s kamerou do garáže, poskakuje kolem antiasertivního otce se synem, a posléze na tom postaví kariéru. Není však potřeba chápat všechno. Když pominu prvotní pohnutku nebo záměr, musím uznat, že své obecenstvo si tato odrůda reality show patrně najde. Vlastně už našla, podle zdejšího hodnocení. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci z Bambulákova stavějící stylové, buranské "motorky" z cca 5 (slovy pěti) částí, za asistence počítačů (chápu, pět není čtyři) a všemožných hejbáků na ohybáky, hloubavých výrazů samooplodňujících se prvoků a mluvy doby kamenné. Motorky, které jim vypadnou z ruky a jsou snem každého úchylného majitele labutí a maringotky, mě nadchnout nemůžou. Tohle je Amerika, pánové a dámy :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Kto miluje chopre, nemá čo riešiť a každý diel len otvárať bulvy na tie krásne stroje. A že ich Teutulovci teda vedia vymakať. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Chopper je opravdu geniální stroj a když se toho ujme někdo kdo má v to velkou lásku a velkou fantazii, sestaví vám takový kousek, že se zamilujete na první pohled. A pak užjen stačí si vyjen na pohodovou jízfdu za doprovodu bublavého motoru. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělé natočená rodinná hádka natáhnutá na šedesát minut, kdy nesledujeme nic jiného než neustálé otravné přeřvávání a dohadování o totální píčovině a takhle pořád dokola každý díl...jo a taky se tam staví hnusný motorky... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cholerický fotřík -s extrémně stylovým knírem- spolu se svými syny staví nabouchané choppery a neustále se hádají. To je ta pravá Amerika. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem náhodou jeden díl dnes na TV Prima Cool. V popisu je matouce psáno, že jde o firmu na motorky, ale byl jsem svědkem kdy chlapy vlezli na podium před tisíce lidí, byly v muzeu kamenů a podniku na těžbu opálů, soutěžili ve vinařském podniku v plivání vína nebo se v akváriu potopili v neoprenu ze žralokem. To vše jsem zažil také a moc se mi na to nechtělo dívat z gauče podruhé. V Merbourne jsem byl také.Vlastně jsem nepochopil jestli je to nějaká firma na zážitky nebo co. ()

Reklama

Reklama