Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jak jednou rekl muj bratr : sere me ze v kazdym dile se tam jako na oko hadaji pak se poplacají po rameni a na konci si reknou ze tohle je nejlepsi auto ktere kdy udelali a ano rikaji to v kazdem dilu ale co nikoho z nás by asi nebavilo kdyby to bylo udelany jako cesky porady typu rady ptaka votvíraka ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad o jedné malé firmě Orange County Chopers, ve které Paul Tuttle sr. a jr. staví úžasné stroje na zakázku. Pokaždé obdivuji ten jejich elán a fantazii které používají ve stavbě svých motorek jak pro firmy a některé celebrity, tak i pro sebe. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Americká rodinka co vyrábí motorky. Na tom by nebylo nic zajímavého, ale hlavním bodem celého pořadu jsou hádky,nadávky a patetické kecy. Čirá esence amerického buranství! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Né příliš talentovaní designeří a zruční řemeslníci-v rodinném podniku-skládají dohromady choppery z dílů dělaných(v jiných firmách) na zakázku...Mezi tím fotr(šéf) řve na ostatní kvůli totálním kravinám a ostatní se tváří, že to není žádná sranda ....No-aspoň, že se nakonec vždy ukáže, že se mají všichni vlastně rádi a i když vypadají tvrdě-jsou to vlastně dobráci od kosti :D :D ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

nejsem fanda motorek, a přesto mě tenhle seriál zaujal... možná to bylo tím, že Teutulové jsou prostě magoři, co stavějí motorky a co rádi boří a ničí věci jakékoliv povahy... jejich motorky jsou naprosto úžasné, vztahy bouřlivé, a proto jsem se na tento seirál vydržela koukat poměrně dlouho, i když je pravda, že po čase už mi to připadalo stejné a pořád dokola... díl, který se mi nejspíš nevymaže z paměti, je díl s Billem Murraym, kdy mu chlapci z OCC stavěli motorku snů a Mikey si s ním chtěl pohrát a postavil mu motorku opačného rázu:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Svérázná rodinka, která vám postaví unikátní a hodně specifický kousek na zakázku. Některé mašiny jsou skutečně parádní. Koukám na ně jako na svaté obrázky. Bála bych se na nich jen projet. Baví mě sledovat jak z jednotlivých dílů dokáží něco podobné vyrobit a složit, aby to bylo vůbec pojizdné. Hoši vědí, co dělají. Občas se spolu poperou, něco rozmlátí a pak je zase klid. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Jo to jedna z mála reality-Tv na kterou čučím. A lidi tady nevnímám, je to omáčka, která je mi celkem buřt. Ovšem co vnímám a obdivuju jsou nádherný stroje od těch bláznů. A těm dávám **** ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Och nostalgia.... Na základnej škole som bol do toho úplne zblbnutý.. Ak keby som bol vtedy registrovaný na CSFD, určite by som to mal v obľúbených seriáloch alebo niečo také. Dneska ma to už nebaví, hoci sú motorky pekné stále, ten reality-show štýl mi už lezie na nervy. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nevim co říct-)nemusíš nic říkat,stačí pouze nasednout a jet...krásně dojemné s bravurními stroji, které ovšem vytváří sestava pošahanců! ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o stavbě motorek... kolem toho jsou tvrdý chlapi... šéfuje tomu strašlivej knírač... a tak mě napadá, jestli to není ten důvod, proč na to Hondzik Mánička čumí, že možná nějaká kníratá úchylka... Jeden z nejhorších televizních pořadů, co jsem kdy viděl, asi ještě strašnejší než ta reality show u Ozzy Ozbourna. Jinak je to samej debilní buran vedle buranskýho debila... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech už otravuje sledovat, jak se vypatlanej egocentrickej a vysteroidovanej mroží tatík Paul Sr. rozčiluje kvůli každý píčovině a řve na inovativního syna Paula Jr., který narozdíl od něj maká a má nápady. Vůbec se nedivim, že od něj odešel a založil si vlastní firmu na choppery. Reality show pro vyložený fajnšmejkry chopperů, jinak se na tu sebranku fakt koukat nedá - je to pořád ta samá písnička dokola. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Je krásné pozorovat vztah otce ze synem v TV. Prve to jsou hádky, hádky a zase hádky, ale když je motorka hotová tak jsou všichni na sebe pyšní. Podle mě Americký Chopper patří k těm lepším seriálům. 75% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Po většinu dílů uhádaná kravina, ale ty motorky bývají někdy opravdu hezké. No po čase stále se dokola omývající stereotyp až si nakonec řeknete "Proč já se na to dívám?!?". A vypnete televizi. .... HODNOCENÍ: 58% (3*) ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Banda tupých zvířat. Motocykly jsou k neokoukání ale jednoduchosti ryzího 'meričana se musím smát. "Někdy prostě musíte upustit páru. Ju nou. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ju nou" ()

Reklama

Reklama