Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem podobných reality show viděl více a musím říci, že Americký chopper patří k těm lepším. Rozhodně jsem neviděl všechny díly a ani to nemám v plánu,  ale přiznávám, že tým/týmy rozhodně mají talent a na stavby se dobře dívá. Rozhodně se mi nelíbí všechny vyrobené kousky a ani po těch povedenějších bych nikdy netoužil přesto to chlapci umí. To co vám ale bude lézt krkem je ta emocionální rovina která je dost strojená a hodně nekoukatelná. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale u těch hádek otce a syna Teutula se perfektně pobavím, zároveň ukázka krásných mašin... ach, kdyby tak jednou starý pán nevrtal do mládeže a nechal je makat:-))) ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o stavění motorek - pak bych se sice taky nejspíš nedívala pravidelně - ale mělo by to úroveň. Nejvíc mě tam vadily asi ty jejich problémy, typu že taťku bolí zub a má strach ze zubaře a vznikl z toho celý první díl, jo a mimochodem tam taky stavěli nějakou motorku...Jako kdyby to měl být jejich životopis a já myslím že to mělo být spíše o motorkách. Koho zajímá nějaký chlápek s vousy jako náš kocour a jeho problémy se synkem. MOTORKY, kdyby tam byly jen ty motorky pak ano. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, jenž přišel s něčím novým a neokoukaným. Ale po pár dílech zjišťujete, že je to pořád znova a znova. Motorky stejný, hádky nejinak. K tomu ještě rozdělení na juniora a seniora. Obrovská snaha dostat skomírající seriál znovu na popředí televizních obrazovek tím, že ústřední dvojici rozdělí je dána pouze finanční kalkulem tvůrců. Ničím jiným. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad a podľa slovníka typický americkí burani. Na pohľad druhý neskutoční borci, ktorí dokážu postaviť motorku od piky od prvého šróbika, všetko unikátne, originálne, jednoducho neskutočné. Aj keď sa to stále točí okolo toho istého, stále je to pútavé. Fakt že hej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

podívaná okolo OCC má celkem 6 řad (165 epizod). Prvních 5 (cca 140 epizod) je prakticky jedno a to samé. OCC staví motorku. Během stavby se Paul Sr. rozčilje (neskutečnej rapl), Paul Jr. se chová jako fracek (všechno vím nejlíp, chodím si do práce kdy chci) a retard Mikey (ten prakticky ve svém věku 30let nepracuje... jen tak se fláká a vymýšlí jak dělat cokoliv jiného než makat). Stavění motorky má ale vždy prim. Eskapády ústřední trojice jsou spíš jen tak na oživení. Poslední řada je ale zlom. Paul Sr. dojde trpělivost a oba lemply vyrazí... dozvíme se, že je vyléčený alkoholik, podíváme se na jeho druhou svatbu, atd... Jr. si uraženě založí vlastní firmu (protože ví vše nejlíp) a plácá se se svou ženou od butiku s oblečením, re-designu grillu až po "vlastní firmu na motorky" (do které přetáhne bývalé zaměstnance OCC mimochodem) a Mikey (krom toho že skončí v léčebně) se stále jen tak poflakuje a hraje si na cokoliv jiného než pracujícího člověka (hraje na klavír, maluje - no... čmárá jako dítě, dělá charitu). Stavby motorek jdou krutě do pozadí a centrum dění berou vztahy a životy všech tří. Někomu to může přijít jako "ta pravá zábava"se někomu vrtat v životech, nicméně u pořadu o motorkách to spíš otravuje. Původní série tedy šla do kytek a po roce vzniklo "pokračování" Americký chopper: Senior versus Junior (4 řady, 70 epizod), které se snaží vrátit tam kde byly původní epizody. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro všechny milovníky chopperů, harleyů a customů je tohle nutnost. Jasně, někdy je ta konverzace těch týpků trapná, ale je to holt reality-show. Kdo ale miloje jednu stopu, ten tomu musí podlehnout, to je bez debat. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

To není motorka bejby, to je čopr ... aneb banda vylízanců staví pěkný bubláky, ne pro dárce orgánů ale na charitu nebo pro páprdy před důchodem. Svým způsobem vás ty malicherné hádky o h**ně budou bavit i po Xtém dílu. ()

misik95 

všechny recenze uživatele

Americký chopper je pro smutný pořad, protože mi příjde, že ztrácí pointu, proč se vůbec natáčí, má to být o motorkách a pod., ale většinou vidíte zaběry jen na to jak se otec se synem hádají. JInak, ale choppery dělají překrásné. ()

Ole92 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial mě bavil, i když po pár epizodách se to okouká a je to pořád o tom samém že. O stavění motorek. Ale kdo by se nepodíval jak starý pán jezdí Hummerem po staré dílně a všechno kolem sebe ničí. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Americký Chopper je reality show a tak se musíte smířit s tím, že kromě obdivování těch nádherných strojů uvidíte chlapi z Teutulovy firmy na sebe řvát, házet nářadí, nebo dokola před objektivem komentovat náladu v dílně a rozebírat své vnitřní pocity. Sem tam se přimíchají nějaké ty rodinné problémy či oddechovější zábava. To ale nemůže zakrýt skutečnost, že American Chopper jsou v USA skutečným pojmem, opravdoví borci montující pojízdné skvosty a objednávky význačných firem či celebrit budiž toho důkazem. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o motorkách , dám víc hvězd , ale kvůli tomu hádání a proto že někdy se jede " series " kdy třeba nechytnu 2 díly , tak dávám míň ( a navíc se mi zdá že ty motorky zas nevypadají tak super ) 3 hvězdy. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Rodinná firma, ve které táta se svými dvěma syny plus pár dalšíma spolupracovníkama staví motorky. Je zajímavé, jak pod jejich rukama roste nový originální čopr. Každý kousek je jiný, ale stavba samotná by se mohla stát časem rutinní a tím pádem nudná pro oko diváka. Ale nemějte strach, těm týpkům se velmi často něco přihodí a mají zas o čem přemýšlet. A když je přesto práce v dílně přestane bavit, tak si vyjedou za zábavou mimo ní. Senior je chlapík od rány, Junior mu ovšem nezůstane nic dlužnej a druhý syn Mikey je takový nemehlo. Prostě je s nima zábava a pro mě, jako celkem levého člověka, je zajímavé sledovat, jak jsou zruční při řezání, ohýbání a broušení a jiných pracech. ()

Reklama

Reklama