Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

subic 

všechny recenze uživatele

Banda tlustých kokotů si hraje na motorkáře. Vybalí z krabice díly, které jim dodá dodavatel. Vezmou si šroubováky, motorku smontují jak nábytek z Ikei a sem tam na to připlácnou něco navíc, co vyrobí ručně. Pak to celé pošlou někomu dalšímu do lakovny. Dělají motorku někomu na zakázku, zítra je termín na předání a práce probíhá tak, že jeden něco dělá a ostatní postávají, kávička, blbě žvaní a pak se pohádají. Jejich produktivita práce je fakt otřesná. Je to jeden výmaz vedle druhého, tam snad má 4z5 pohromadě jen ten starek kníráč Teutel, na kterého všichni nadávají. Přitom starej je jeden velkej cíťa, kterej se rozbrečí, i když mu operují psa, kterému musí amputovat nohu. To celé je zabalené do velké dávky amerického buranství. Třeba jejich výlety do Londýna, Paříže či Austrálie jsou toho jasným příkladem. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

10/10... Nikdy by som nepovedal, že môže byť tak fascinujúce pozerať na bandu maníkov, ktorí stavajú motorky... :) ()

Bismarck 

všechny recenze uživatele

Kromě obdivuhodné zručnosti a invence stavitelů těchto strojů přitáhnou diváka rozbalancované třecí plochy mezi šéfem firmy-otcem a syny-zaměstnanci. Většina dílů je velmi vyhrocených a překypujících emocemi. Z toho důvodu lze říci, že seriál je zaměřen výhradně na americké publikum, ale ani Evropan se nudit nebude, což dokonale zajišťují právě již zmíněné specifické osobnosti vyskytující se v totmo seriálu jako hlavní hrdinové. Nudit se s velkou pravděpodobností nebude ani ten, kdo nerozumí a nefandí motorkám - jsem toho sám příkladem. Výborný marketingový tah, příjemná a uvolňující zábava. ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

to je řízek tenhle chlap, má fakt respekt, stačí zařvat a já mu tu motorku hnedle složím, nebo raději zdrhnu ... oh.. asi zdrhnu:-) ()

cguio 

všechny recenze uživatele

Poctivá ukázka amerického buranství a dobře střižených knírů. Stavění motocyklů je samozřejmě pro mě jako mororistického nadšence zajímavá, ale šasí motorek se mi moc nelíbí. Čtyři hvězdy jsou právě kvůli tomu. ()

Rill 

všechny recenze uživatele

Koukat jak otec a synové montují a vyrábí originální choppery to je prostě parádní pokoukáníčko :) Líbí se mi jak do každého kousku dají špetku lásky a hromadu originality! ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Tuněj neskutečně, ale těch křupanských keců okolo. Nemám rád reality show. A Americký chopper není nic jiného. (Ve skutečnosti to není ani ta "reality", protože si neumím představit, že někde žijí podobné existence, které vedou podobné dialogy.) ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Umělohmotné američanství s hamburgerovou vizáží a tupými pohádkami pro postpubertální dobyvatele indiánského teritoria. Kdyby šlo hodnotit jen finální design motocyklů, dal bych i 5*. Bohužel amatérský lemplismus, kdy opravují jeden špatný nápad za druhým, vše shazuje. Pravé jsou jen ty dodané díly, vše ostatní je reality-scénář... Přiznávám, že dát za 1* je pomstychtivost. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Urynč Kunty Čůprs. A vůbec nevadí, že vyrobí jen rám, blatníky, řídítka a palivovou nádrž. Ale jo, vidlákům se to bude určitě líbít. USA!!! USA!!! USA!!! ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Motorky mám rád a zvlášť takové, jaké staví v Orange Couty Choppers, ale holt ty dva maníky nesnesu...Nicméně každý pondělí na to koukám....:-))) ()

hiroito 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je velký trend nekonečného studia, kde náš národ začíná být sice vzdělaný, ale také nešikovný. Jen si vemte, jak je složité sehnat instalatéra, schopného zedníka nebo kohokoliv co něco umí udělat rukama. Takže moje hodnocení je založeno na velkém respektu k těm, co něco umí vytvořit rukama. Sice nejsem žádný automechanik ani ortodoxní nadšenec motorek, ale musím říct, že jejich projekty mají vkus. Takže všem co mají rádi nejen motorky doporučuji:-) ()

MartyArt 

všechny recenze uživatele

Bezva, že něco takovýho existuje. Pohled do zákulisí výroby motorek je něco božskýho :-). Jen mě štvou ty jejich hádky :-) ()

williamriker 

všechny recenze uživatele

Pěkné motorky. Převažně skládané z objednaných dílu, pak už jen trochu doladí design (musí se nechat že jim to opravdu jde). Nejvíce mě však na tomto pořadu štve, jak uměle hrají rozpory, jen aby to nebyla nuda. Pak neustále říkají jak málo času mají, aby to bylo napínavý... a tak bych mohl pokračovat. Prostě americké myšlení po americku. ()

Reklama

Reklama