Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Wolf28 

všechny recenze uživatele

Tyhle rádoby motorky to není nic pro mě .Nebýt ostatních firem nesloží ani tuk jen skládačka vždyt ani nemaj svoji lakovnu jen svářečka a nadávání ()

Rumplcimprca odpad!

všechny recenze uživatele

Od primitivů pro primitivy, s láskou... Neříkám, že každý divák je debil, ale každý divák je debil, když to vydrží sledovat víc než minutu :) ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Stroje jako takový vyrábí parádní až kolikrát teče slina, proti tomu se nic namítat nedá, ale fascinuje mě jejich kolikrát buranský až naprosto primitivní chování a ke všemu mimo téma, že by to tam vlastně vůbec být nemuselo. A nevím, zda je to tak i v originálu, jelikož to sleduju s dabingem, ale fascinuje mě, jak nám tam x různými větami v podstatě opakují několikrát jednu a tu samou věc jak pro mentálně zaostalé... ()

72Nihlus odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy keď na Prime Cool narazím na American Chopper, extrémne mi to lezie na nervy. Akože hej, motorky vedia spraviť krásne, ale dokola po sebe hulákajú otec-syn-zamestnanci a veľmi rýchlo je z toho otravná reality nuda, ktorá vždy len v TV programe zavadzia pozerateľnejšej produkcii. ()

Reklama

Reklama