Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat, jak se staví motorka (ok, chopper), jak z pár kusů kovu vznikne stroj (zvláště závěrečné lakování tomu vždycky dodá šmrnc:-)), ale vzájemné střety rodiny Teutulů se časem omrzí, protože dodržují stále stejné schéma, tím pádem se odhalí jejich naaranžovanost a umělost. Ovšem na sledování jedním očkem při práci na pičítači je tenhle "reality" seriál docela dobrý. 55% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

Reklama

Deadmaus 

všechny recenze uživatele

Teutel, největší machr, kterého jsem kdy viděl. Kdykoliv koukám na tento seriál, mám lepší náladu. Všichni odvádí opravdu skvělou práci, ať už pro neziskové organizace, padlé vojáky, jejich vdovy, nebo nadřízené, handicapované, děti... Nikdy jsem neviděl u nikoho větší srdce, než u Orange Country! Přítelkyně o mne dokonce prohlásila, že jsem na tento seriál značný maniak. To je ovšem pravda. Nenechám si nikdy ujít! ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jak jednou rekl muj bratr : sere me ze v kazdym dile se tam jako na oko hadaji pak se poplacají po rameni a na konci si reknou ze tohle je nejlepsi auto ktere kdy udelali a ano rikaji to v kazdem dilu ale co nikoho z nás by asi nebavilo kdyby to bylo udelany jako cesky porady typu rady ptaka votvíraka ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci z Bambulákova stavějící stylové, buranské "motorky" z cca 5 (slovy pěti) částí, za asistence počítačů (chápu, pět není čtyři) a všemožných hejbáků na ohybáky, hloubavých výrazů samooplodňujících se prvoků a mluvy doby kamenné. Motorky, které jim vypadnou z ruky a jsou snem každého úchylného majitele labutí a maringotky, mě nadchnout nemůžou. Tohle je Amerika, pánové a dámy :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama