Reklama

Reklama

Můj pes Killer

Trailer

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou snímku je osmnáctiletý Marek (A. Mihál), žijící se svým otcem, alkoholikem (M. Kuruc), na malém městě na moravsko-slovenském pomezí. Jediné opravdové citové pouto Marka váže k jeho psovi. Když se jeho otec rozhodne prodat část pozemku, je Marek nucen vyrazit kvůli podpisu smlouvy do nedaleké vesnice navštívit svou matku (I. Bendová). Jeho život obrátí naruby zjištění, že má nevlastního bratra (L. Filo), který je poloviční Rom. Do horizontu jednoho dne vtěsnané sociální drama varuje před stále agresivněji se prosazujícím rasismem a předsudky, které mají často tragické následky. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Hodně depresivní film, až na tu stupidní roztřesenou kameru (nechápu, co to mají v posledních letech režiséři za dementní manýry) je to přesně vystižený. 

Uživatel DViLumbar_E smazal svůj příspěvek.

rambo871

rambo871 (hodnocení, recenze)

Ak je toto najlepší slovenský film za posledné dva roky, tak potom si neviem predstaviť aké veľdiela boli tie ostatné filmy.

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Film získal Národnú filmovú cenu Slnko v sieti za najlepší film, réžiu a scenár. 

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

David Linch by sa mohol ucit od tejto pani reziserky. Doteraz neviem o com ten film bol a asi sa to zrejme nikdy nedozviem. Najhorsi film v dejinach kinematografie. A ten popis filmu? Vypaseni potetovani tipkovia su hooligans? Pes je perfektne vycviceny proti vsetkym votrelcom? Chudak psik ani nevedel ci je, ako tam pobehoval kolo tej partie ;) Asi bol zrejme pouzity amstaff kvoli tomu, ze bol bez rizika... A este ta autenticita by ma zaujimala kde bola... Snad len jeden zaber panicka s gaucovym psikom iduca dole schodmi si zoberie svojho psika na ruky. Scenar filmu bol zrejme na dve A4-ky a natoceny bol zrejme za jeden den. Toho roku som videl zopar stuzkovo-maturitnych filmov, ktore boli spracovane lepsie ako toto.

Kristusazapad

Kristusazapad (hodnocení, recenze)

A ja už len na záver trochu zaparafrázujem slovami z komentára istého nemenovaného Martina741: "Na zaver len lahostajne dodam : Martin741 je ďalší z tunajšieho osadenstva slaboduchých užívateľov, akých tu môžeme lopatami prehadzovať."

Uživatel Kristusazapad smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama