Reklama

Reklama

Každé dítě

(festivalový název)
  • Kanada Every Child
Rodinný / Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 1979, 6 min

Obsahy(1)

Příběh batolete putujícího z náruče do náruče, který zobrazuje jaký následek má v rodinách nový přírůstek. V tomhle krátkometrážním snímku lze vidět jak jsou veškeré zvuky, které jen můžeme slyšet, nahrány dvěma ve studiu sedícími muži - Bernardem Carezem a Raymondem Pollenderem. (ČSFD)

Recenze (8)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Náš život je mnohdy už v samém počátku dost dramatický, o čemž se přesvědčí i samo dítko a také platí, že většinou ten co má nejméně, je ochoten dát nejvíce. ()

Pájusha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, chtěla jsem původně dát i hvězdičky tři, ale ať přemýšlím jak přemýšlím, tak je prostě nevykouzlím. Samozřejmě po zvukové stránce výborně zpracované, ale kruci, pokud chtěl někdo tímhle dílkem upozornit na to co se může nechtěným dětem stát, tak se tento způsob se u mě naprosto míjí účinkem. Celý snímek na mě působí moc povrchově, moc lehkovážně a bezstarostně. Vizuální stránka na zvukem neuvěřitelně pokulhává. Omlouvám se, ale nemůžu jinak ... 2*. ()

pepino 

všechny recenze uživatele

Animák, zajímavý hlavně v tom že zvukovou stránku zvládli pouze dva muži ve studiu. A musím říct že perfektně. Děj se točí kolem batolete, o kterém se neví čí je... Proto putuje z rukou do rukou a dostává se do různých domů k nejrůznějším lidem, kteří ho zas opět "pošlou dál". A tak my s touto malou "štafetou" poznáváme různé miniživoty lidí na naznámém předměstí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama