Reklama

Reklama

Aria

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Drama
Kanada / Norsko, 2001, 11 min

Obsahy(1)

Námorník prichádza na ostrov a nachádza osamotené dievča. Potom odchádza a necháva dievča samotné. Tá medzičasom porodí a vychováva dcéru. Keď sa námorník vráti aj s inou ženou, dieťa jej zoberie a dievča sa zmieta v bolestiach... (Flipper)

Recenze (4)

swamp 

všechny recenze uživatele

Aneb jak otřesné zjištění může být, když zjistíte, že většinu života jste jen něčí loutkou... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

takhle osklivou barbinu jsem dloho nevidela... Film je zhruba o tom, jaky jsou chlapi skety, kterym jde jen o jedno, a jak si z otho pak zensky rvou vlasy a kuzi a.... a tak dal. Jinak pocatecni eroticka scena mi pripomnela Team America :D :D ()

snob 

všechny recenze uživatele

Jsou ženy a jsou muži. A tenhle svět už by se mohl odnaučit tvořit filmy o ženách, kde zmíněné jen trpí a je na nich pácháno násilí. Ať už duševní nebo fyzické. Tohle je filmek odpovídající momentálnímu zmatení myslí. Zase další žena bez duše. Je zvláštní, že takové ženy se vyskytují snad výhradně ve filmech. V životě už tak obvyklé nejsou. Nerad se opakuju, ale žena je silnější než muž a ví to. Využívá toho ve svůj prospěch slabostí. Zvláštní, že na to většina tvůrců tak lehce skočí. Film tu : http://www.youtube.com/watch?v=39ajY_ITD8Y ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

To, že je něco hodně divné, ošklivé a bizarní, ještě neznamená, že to musí být cool, umělecké a parádní. Navíc zápledka jako taková neměla vůbec žádný originální nápad - námořník ošustí divoženku, opustí, vrátí se, ukradne jí dítě. Konec. Loutky jsou (asi záměrně) hodně odpudivé. Nic to ve mě nezanechalo. Hvězdičku za snahu a hvězdičku za hudbu (která ale určitě není původní). ()

Reklama

Reklama