Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Recenze (102)

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, u který rozhodně nejde o to, aby se diváci od začátku do konce svíjeli smíchy, protože hledání pokladu rozhodně není to, o co tady kráčí. A Michael Douglas má plus za tu vizáž, jestli se někdy bude točit remake Čáryfuka, tak je horkej kandidát. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Film nie pre každého. Ale brilatný výkon Douglasa a moja slabosť pre Rachel Wood stoja zato. Pravdou však je, že bez nich by to bol len velice priemerný film...tak na dve a pol hviezdičky, avšak oni tu sú a sú BRAVÚRNY, tak to je na tri a pol * ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná oddychovka o starém bláznu a jeho sbližování s dcerou při honbě za klenotem.. ehm jiný film :) za starým Španělským pokladem. Naštěstí je v jedné z hlavních rolí roztomile šílený Michael Douglas a to vlastně vystačí na celých 90 minut. Komu se podaří neusnout, je na konci odměněn pěkným příběhem. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Kde na tenhle námět Mike Cahill přišel a co všechno je možné natočit, otázky které obsadily mou mysl už po několika málo minutách tohoto filmu (přiznávám se, že jsem si King of California pustil bez jakéhokoliv infa jen kvůli fousatýmu Douglasovi). S větší nadsázkou lze říct že jsou to takový Lovci pokladů, ale pro úplně jinou diváckou skupinu. Michael Douglas má jako zarostlý nefalšovaný pošuk opravdu ránu, jeho role potěšila. Bohužel mi film nenabídl téměř žádné bližší sympatizovaní s hlavníma dvěma postavama (za což může scénář, kterej mi navíc přišel místy prostě až moc "jinej") 50% ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Film mě mile potěšil, dávám mu tři hvězdičky. Čtvrtá je za Michela Douglase s jeho příšerným plnovousem a šíleným pohledem, protože bláznivého hledače pokladu hrál fakt skvěle. Evan Rachel Wood taky nelze nepochválit, konečně tu má větší prostor pro to, aby ukázala že umí hrát (a umí). Navíc jí to tu děsně sekne. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký trochu zvláštny film s Michaelom Douglasom, ktorý hral trochu zvláštnu úlohu chorého človeka. Aj takíto ľudia sú medzi nami a život s nimi nie je jednoduchý, no predsa len bohatý. Hviezdička naviac za krutú realitu. Komédia to nie je ani náhodou. Dráma ako hrom. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtíravý lehce komediální film (teda až na ten konec, tam sem se smál dost:-) ) o hledání lásky mezi otcem a dcerou a taky teda toho pokladu no:-) Jak říkám pořád, E.R. Wood je prostě nádherná (ani nevíte, jak závidim Marilynu Mansonovi, že má takovouhle lolitku) a Michael Douglas si na chvíli odskočil od jeho typických thrillerových záležitostí. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Lehké, úsměvné, zajímavé. Na druhou stranu žádný zázrak, silné emoce nebo nečekaný zvrat nepřijdou. Nejde o ztracený čas, ale do paměti se vám tento film taky nijak zvlášť nevryje. 50% + skvělý herecký výkon od Douglase. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Prijemny film s prijemnym hereckym obsazenim a pomerne zajimavym pribehem. Takova odpocinkova a pohodova zalezitost 70% ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek z mé krevní skupiny: jemný hůmor ale i trpké chvíle podobně jako to chodí v životě. K tomu duo herců, které k sobě pasuje a navzájem si hrají do noty! Samozřejmě že tu bylo i pár chyb, ale ty nedokázali přebít pocit příjemně strávené chvíle... ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

07. 11. 2009 (304.); nevím, ale představitele Charlieho jsem viděl v lepších a příjemněji dívatelných snímcích ()

cab 

všechny recenze uživatele

Po sviznem traileru bylo moje ocekavani asi moc vysoke, protoze misto privalu smichu a komickych situaci jsem byl svedkem skoro neunosneho pitvoreni blazna a jeho, na svuj vek, prilis dospele dcery, kteri se na popud jednoho z jeho silenych vnuknuti vydavaji po stopach ztraceneho pokladu. Promarneny cas v nudnem prostredi se snazivymi protagonisty. (Michael Douglas) je skoda ve filmu. 45% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Bůh ví proč sem se u toho docela dobře bavil, příběh není ničím vyjmečnej. Ale má docela pěknou atmosféru. Michael Douglas, kterej vypadá jako Čáryfuk, filmu dominuje. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Docelá oddychový film, taková pohádka. Přišlo mi to jako pokračování Čáryfuka, akorát Tačůd tam nebyl. Docela jsem se bavil, některé forky byly výborné. Zahráno obstojně. Rachel Wood vypadá hezky, snad ji ještě někde uvidím v nějaké charakterní roli. Oddych nic víc nic míň. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Pohodova, prijemna zalezitost. Michael Douglas si odskocil do nezavisleho filmu a pristalo mu to. Ako blaznivy rojko hladajuci ukryty poklad za vydatnej pomoci dcery si svoju rolu uzil a viditelne sa pri nej bavil. Je fajn vidiet a vediet, ze nepatri do stareho zeleza, ale chcelo by to nieco viac. Pride este nejaky Gordon Gekko, William Foster ci Nicholas van Orton? Hmm... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film se mi dostal do rukou, aniž bych vůbec věděla, o čem je, nebo kdo v něm hraje. Takže mi chvíli trvalo, než jsem Douglase pod maskou "Čáryfuka" poznala. A dál? Bylo to příjemné, docela vtipné dílko o chlapíkovi, který se ve svém životě snažil, seč mohl - žena mu utekla, dítko na krku, po pokusu o sebevraždu skončil v blázinci, dcera nechala školy a nyní, pracující v McDonaldu, si jej vyzvedne domů a z taťky holt nemůže mít moc radost, protože je trochu cvok, nechává za sebou haldy špinavého nádobí a sní o nálezu dávného pokladu, jehož historii si nastudoval v blázinci...ale otce máme jen jednoho, takže mu dcerka nakonec pomáhá a jak to dopadne, na to už je potřeba se podívat. Vůbec to ale není ztráta času. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film. Tyhle obyčejné neobyčejné příběhy mám velmi rath. Michael Douglas vypadá jako poustevník, ale je to velký sympaťák, ERW jsem nějak nikdy moc nemusel, ani mi nikdy moc hezká nepřipadala, tady je ale pořádně sexy. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

To jsem netušil, že se dá natočit dobrodružný film alá Indiana Jones v obchoďáku :) Douglas v hlavní roli tuhle výzvu utáhl a je z toho příjemně utíkající vtipná oddychovka. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Sympatické, lidské, občas úsměvné, trošku smutné a hodně kalifornské - kdo tu zemi navštívil, bude se mu film líbit o to víc. Opravdu "cute indie". Mě se to líbilo moc a Michael Douglas umí ! ()

Reklama

Reklama