Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Recenze (102)

Miloško 

všechny recenze uživatele

Priemerný film o vzťahu medzi duševne chorým otcom a jeho dcérou. Douglas v netradičnej úlohe vcelku dobrý. Film je určený len pre určitú skupinu ľudí,nie každému sa bude páčiť. ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Od filmu som nič nečakal, a to je dobre, pretože to bolo naozaj slabé. Plné nedomyslených situácií, niektoré uplne nereálne. Vhodné pre deti do 12 rokov, na nedelne poobedie.... ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

V žádném případě to není komedie, je to film o víře a odlišnosti s úsměvnými místy, tak abyste nebyli zklamaní. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Odpocinkova ztrestenost, ve ktere se lehce prasteny Charlie (Douglas) a jeho dcera Miranda (Woodova) vydavaji na honbu za davnym spanelskym pokladem. 70% ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Ježiš, to byla nuda. (Ani jednou jsem se u toho nezasmál, což považuju u komedie za značnej problém.) ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Skvelé pozrieť keď sa človek zobudí o druhej ráno, hľadá niečo zaujímavé v TV a uvidí tento film niekde v polovici. Michael Douglas je po dlhom čase znova v dobrodružne ladenom filme a pri sledovaní ma napadlo že keby sa oholil pokojne by tento film mohol vyzerať ako sequel "Honby za klenotom Nílu" po 20 rokoch. Evan Rachel Wood (dosť prirodzená bola aj v SK znení začo môže skvelý dabing Kristíny Svarinskej) je vyspelá 16 ročná dcéra trochu vyšinutého otca ktorý sa vráti z ústavu pre duševne chorých a spoločne pátrajú po stratenom španielskom poklade. Páčilo sa mi to pojatie príbehu ako niečo medzi drámou, rodinným filmom a dobrodružnou komédiou, čo u mňa vyvolávalo pocit, že sledujem niekoho z môjho okolia kto sa naháňa za víziou pokladu. Filmu v podstate nemám čo vytknúť len by som rád vedel, prečo v televízii Doma tento film nedávali v lete keď by som veľmi chcel niečo podobné vidieť, ale v polovici decembra. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal jsem opravdu hodně. Největším překvapením je Douglas, který poprvé v životě vypadá jako člověk a ne jako nejodpornější pedofil 20. století. Hlavní herečka je sladká a film má příjemně nostalgickou atmosféru zavánějící magickým realismem. Dobrý humor, skvělé herecké výkony, neotřelá storka a nechybí ani chvíle dojetí. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Hmm. "Taťka" Douglas mě chvílemi tak štval, že jsem myslel, že to ani nedokoukám. Njn. Celkem nuda. Nádherná Evan Rachel Wood, ale jinak příběh dost o ničem.. ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Pohodový film s trochou pro mě nedomyšleným koncem,měnící se krajinou,nádherně bláznivým M.Douglasem a na ty roky prvotřídním herectvím Evan Rachel Wood. ()

freezer02 

všechny recenze uživatele

Titulek říká, že i nezávislá komedie může být vtipná, ale já říkám....že ne :) Solidní výkon Michaela Douglase nezachraňuje nezáživný děj a ani se do komedií nehodí...jemu seděj krimi/thrillery, ale komediant to zrovna není, takže jako komedie to vůbec neobstálo, ovšem jako rodinej film na nudné odpoledne jakž takž jo 46% ()

Nepl 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? Vždyť jsem se ani jednou nezasmál, nuda od začátku do konce.... Dvě hvězdičky a to ještě ani nevím za co ta druhá je. ()

VeronikaPol. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, oddechová komedie, která sice nezaujme zvlášť složitým dějem, ale zato nečekanými dějovými zvraty a celkovou pozitivní atmosférou tak, že na konci budete trošku praštěnému hlavnímu hrdinovi držet palce, aby konečně svůj poklad našel. Líbil se mi i konec příběhu, který je v podstatě otevřený, takže podle mě skvělý film na odpočinek. ()

Reklama

Reklama