Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle nízkorozpočtový horrorový úlet je sice hodně hloupoučký, ale zároveň i hodně roztomilý a zábavný. Na té jeho zábavnosti má zásluhu hlavně hojná účast naprosto excelentních armagedonských pošuků, kteří se snaží spasit co nejvíc duší svými ostře nabroušenými krucifixy. Film vypadá, jako by ho natočila partička středoškoláků s dobrým filmařským vybavením i know how, aby pobavila sebe i diváky. Já se tedy bavil skvěle, jako nejspíš i všichni herci při natáčení. Byla v něm i jedna nečekaná brutalitka s těhulkou, jejím manželem a jejich děťátkem... A také je v něm několik slušných lekaček, ta nejlepší je hned v první scéně po úvodních titulcích (ke kterým hrála i celkem dobrá hudba). Solidní zástupce brakového žánru. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné vylití nadějného potenciálu do žumpy trestuhodně špatných filmů....Lekačky jsou trapné,první půlhodina nevídaně sračkoidní,logika a rozum jsou spolu na dovolené v nějáké zapadlé sibiřské vesničce,herci se své řemeslo učili v ochotnickém kroužku pro mentálně zaostalé a scénárista umí psát dialogy živé jak ta plazící se půlzombie z the walking dead :D ......ale tak za pár hezkých gore záběrů to nehodím úplně do odpadu ()

jjpkohoutek 

všechny recenze uživatele

Na závěr zajímavé příšery a zajímavé "zfantazení". Každopádně to šílení těch sektářů mi přijde jako hrůzné varování před možnostmi světa. Blouznivců je dost a díky tomu že sekty poskytují zajímavé transcendentní a socializační prvky jsou potencionálně klidně takto nebezpeční (v malých měřítcích se to potvrdilo). Až mě děsí ta spousta lidí na rozích se strašnou věží a obrovskou setkávací halou za Havířovem, a nejen oni... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej, to se tomu upřít rozhodně nedá, málem mě to složilo, jenže pak se to promění v takovej pánbíčkářskej slasher, u kterýho má sice člověk taky chuť vzít tu požární sekeru a vysekat jim ten jejich pomatenej mozek z hlavy, ale jinak už to moc nefunguje, mrtvých sice přibývá v celkem pěkných počtech a občas se zásluhou sekery dočkáme i solidních gore scén, respektive jenom jednou se dočkáme, ale to ostatní zabíjení je už hodně tuctový a nudný a nijak to nezaujme a že by to zachránil konec, to teda taky říct nemůžu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama