Reklama

Reklama

Death Note - Zápisník smrti


Přítel (E14)

(epizoda)

Obsahy(1)

Light a Misa si navzájem ukážou své Zápisníky smrti. Light požádá Misu, aby pomocí svého shinigami Rema odstranila L. (Netflix)

Recenze (8)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha, takže Misa (už si snad její jméno konečně zapamatují, když už se píše i tady v obsahu a v celém dílu zaznělo asi tak padesátkrát) je opravdu blbá, jen jí výrazně pomáhá Rem a je schopná za ní obětovat i život. Špatná zpráva, Misa tam bude strašit asi ještě dlouho pokud ji Light nějak po čase nezabije (a to by bylo snad poprvé, v čem bych mu fandil), ale tak aspoň to zase má nějaké zvraty vyvažující tu otravnou "romantiku" a samotnou Misu. Jen mi to teda nedává moc smysl - Ryuk s Lightem nikdy neprobrali, že by mu Ryuk mohl říct pravé jméno L.a (nebo si to aspoň nepamatuji) a tady s Rem to najednou tak lehce jde? Proč to tak neudělal skrze Ryuka dřív? Scénář opravdu začíná mít stále více děr, ale zase ho vyvažuje to, že už se nesnaží být tak strašně chytrý, jako se o to snažil předtím. Zajímá mě tedy co bude dál? Jo, kupodivu pořád jo. Jen teda doufám, že celá příští epizoda nebude jen o snaze zabít L.a, protože je jasné, že ho někdo jen tak nezabije, když to celé stojí na souboji mezi ním a Lightem... 3* ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Musím se znovu zopakovat, ale Light mě neskutečně baví a velmi mi přirostl k srdci. Jeho chladnost a vypočítavost nemá hranice a mistrně manipuluje naprosto všechny kolem sebe. Pak je tam kopa postav, které mě neskutečně serou. Dle očekávání je to zejména ta otravná, hormony zmítaná, upištěná a ukřičená přeafektovaná píča. Závěr dílu byl extrémně nečekaný a velmi dobrý. Jen mám pocit, že to malinko ztrácí svoji velmi výraznou psychologickou hloubku. [85 %] ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama