Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objeví se nový vyšetřovatel Near. Near je ústřední postavou SPK, což je organizace, která se snaží Kiru dopadnout nezávisle na L. (Netflix)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Seriál má pořád koule, ale už to jsou poněkud nadstavované koule. V ději skočíme o pár let dál, za které je svět čistší o pár zločinců, ale jinak se nic moc zásadního za tuto dobu neudálo. Na scéně se nám objevují jacísi dva prapodivní fagani a začíná to vypadat, že se tu bude odehrávat jakási prapodivná trojka. Najednou tady jakýsi super chytrý 6letý harant nahradil Elko a absolutně bez zkušeností tady vede policejní vyšetřování. Jeho brácha, či kdo to je, je zase ústřední postavou jakéhosi podsvětí. Působí to nesmírně divně, ale alespoň, že to nesklouzlo k dřívějšímu období nudy po Lightově uvězní a stále se něco děje. V tomto případě šlo o únos a smrt šéfa japonské policie a díl skončil parádním cliffhangerem s únosem Lightovy ségry - v podstatě jediného člověka ve vesmíru, kterého má Light rád, tak jsem zvědavý, jak se zachová. [82 %] ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy, Near a Mello, jsou na scéně. Mello není zrovna můj oblíbenec, ale Near je skoro má nejoblíbenější anime postava ever. Miluju jeho vlasy, a charakter. Možná se tomu divíte, ale nevadí. Seriál se dostává do své konečné etapy, pomalu, ale jistě. ()

Reklama

Reklama