Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlo, které v sobě nosíš nesmí ven!
Mary Elizabeth je mladá dívka. Jednoho večera jde spát jako panna, ale ráno se probouzí těhotná. Své sémě do ní zasel sám ďábel. Elizabeth pochopí, že pokud se dítě narodí, začne peklo na zemi. Poslouchá proto své vražedné touhy a spřádá plán, jak se ďábelského zárodku zbavit. Nenarozený plod se však nedá lacino a Elizabeth musí sáhnout k těm nejdrastičtějším metodám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

obitus 

všechny recenze uživatele

"Jsem mučitel třinácté úrovně pekla, dělám si s lidmi, co chci." Když tuhle větu pronese Kane Hodder, převlečený za kardinála, v místnosti, kde jsou dvě nahé blondýny, jeden albín, bývalá hvězda Star Treku, těhotná žena a pentagram, musí být každému fandovi jasno. Born je sračka, brutální sračka, ale místy extrémně zábavná. Některé scény jsou neuvěřitelné a přerod frigidní panny ve věčně nadrženou těhulku během jednoho dne jednou vstoupí do dějin. Mé zvrácené já, toužící po nablblé horrorové zábavě, bylo uspokojeno, ale asi už nikdy nenajdu sílu podívat se na Born znovu. ()

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Moje nepoučitelnost, co se týká koupě filmů od dvd edice, snad už po téhle zkušenosti definitivně skončí, většinou se vždycky nechám zlákat atraktivním obalem a nízkou cenou(to si musím přiznat)... a taky vidinou kvalitní zábavy. :-) Jenže co tohle mělo být...parodie...nebo možná satira. Nechápu!! Je to výsměch satanskému kultu i nám fajnšmekrům(taky trochu, naivkům - tedy sorry)...kteří tyhle šunty kupujeme, nejspíš...jo. Takže příště ruce od toho pryč, nebo se ze mě stane konzument těhle "ubohostí"... a to nechci. A ty Kane Hoddere, nic proti tobě, ale vrať se do svýho Crystal Lake, tam je tvoje výsostný místo, kde ti to nejvíc svědčí a jsi v tom dobrej. -)) ()

Sysel_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Když už to není strašidelné, ani k smíchu, ani záživné, co to vlastně je? Akorát odporné, jiné přízvisko tomuhle nekoukatelnému humusu rozhodně nepřísluší. Naprostý atak na nejhorší film, co jsem zahlídl - o tomhle by se dalo diskutovat, že, nicméně fakt je, že lituji každé minuty kterou jsem tomu... výtvoru věnoval. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, je to kravina jak mraky, ale to jsem po Darkwolfu čekal, takže mě to ani moc nenasralo... A odpad nedám, protože to bylo tak blbé, že jsem se chvílemi i bavil... Jen to mohlo být mnohem kratší... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No po Friedmanovym Darkwolf jsem nečekal nic, a proto jsem schopnej odpustit naprostou tupost a dát 3*. Ale tenhle film je stejně špatnej a tak špatně udělanej že to není ani možný. Hodder i když tu hraje velkou roli tak se moc nepředvede a jenom kecá. Je to možná lehce poprůměrný film kterej je děsně ukecanej a dlouhej. Ale pár scén se najde a taky je ten flm fakt špatnej takže ty 3* prostě musím dát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento snímek hodně balancuje na hranici s komedií a lehkou erotikou, protože oba prvky jsou tu hojně zastoupené. Taktéž se natáčení muselo projevit i na zdraví a psychice jednotlivých herců, protože při shlédnutí filmu jsem nabyl dojmu, že většina herců musí být mentálně narušená, protože to co předváděli před kamerou bylo šílené. Tím bych nechtěl říct, že film je úplný odpad, ale při změnách projevu hlavní aktérky, nebo albína Ivana jsem si připadal, jako při sledování záběrů z psychiatrické léčebny. Tohle je však jedna z mála věcí, která mě dost zaujala. Samotný příběh není moc originální a ve většině situací si nelze nevšimnout, že námět byl vypůjčen hned z několika dalších filmů.Nerad bych vám však dával falešné naděje, že tento film by mohl být jako celek zajímavou podívanou. Některé prvky stojí opravdu za pozornost, ale jinak je to jen snůška nesmyslných scén a blábolů, které zbytečně natahovali filmaři přes sto minut. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady někdo chtěl strašně točit horror, ale nechtěně splácal (minimálně v první půli) komedii. Logika příběhu drží pohromadě jen tak tak a později vykonané je někdy dost na štíru se dříve řečeným (např. narození ďáblova dítěte má předcházet šest vražd nevinných obětí, jenže dvě poslední oběti mi zase tak moc nevinné nepřipadaly – ale možná to je chyba překladu). Herecké výkony spíše k smíchu, ještě více dialogy. Hlavní hrdinka přebíhá od nudného hereckého výkonu k občasným světlým chvilkám, ale v momentě kdy ji ovládá její Ďábelské dítě je k nesnesení. Korunu tomu nasazuje český dabing, jež by si zasloužil Malinu, pokud se v této profesi nějaká taková cena uděluje. Digitálního ďáblíka snad ani nemysleli vážně. Vzhled by ještě ušel, ale neměli ho nechat hýbat a zvukově se projevovat. Světlé chvilky? Pár nahých prsou. Herecká představitelka psycholožky, tu a tam ten albín. Pentagram obložený uříznutými hlavami. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já nevim, jak vy, ale já se ani nějak moc během toho filmu nevzrušoval. Všechno mě to nezajímalo už během děje a teď matně vzpomínám, o čem to vůbec bylo. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Som rád, že Alison Brie od vtedy herecky dospela, pretože to, čo tu vyvádza ( za výdatnej podpory českej dabérky ) je jedna trápne smiešna kreácia. Stará dobrá Linda Blair. A ostatný? Detto! Odpudzujúci horor(?) plný kanálovej výplne. ()

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v pekle na zemi, plném mizerných digitálních triků, jekotu hlavní hrdinky a spousta dalších pekelných zatracení. Bože, proč jsem si nevšiml že je to od DVD edice a proč jsem na film dále koukal, i když na začátku titulek jméno tohoto sračkového distributora zaznělo... A proč zaprodali svou duši hned tři herecké hvězdy (v jistém slova smyslu) a to přesněji řečeno Kane Hodder, Denise Crosby a Alison Brie? Na tyhle otázky se asi nikdy nedozvím odpovědi. Nuže, teď vstupujete do nebezpečné zóny... Je totiž docela dost pravděpodobné, že při sledování filmu usnete a neprobudíte se dokud neskončí, nebo že zešílíte. Alison Brie odvádí sračko výkon a už jenom když běhá na začátku po hřbitově, nemůže jí nikdo přát nic jiného než smrt. To potom ještě vyvrcholí, když začne v každé (!!!) scéně ječet, křičet a bulet. Neuvěřitelný, co? Krom toho se můžete těšit na podprůměrnou hudbu, mizerné digitální triky a co je hlavní, na extrémní nudu. Ještě teď nechápu, jak jsem mohl celou tu zdlouhavou stopáž přetrpět a ještě teď cítím proti filmu silnou nenávist. Jediné obstojné herecké výkony podávají Kane Hodder (kterého jsem si jako jediného zapamatoval) a Denise Crosby. Zbytek je na blití. Užijte si film... P.S.: Jaká je inteligence českých distributorů? Vysoká, toto je důkaz. Originální název: Born (Narozený), český název: Nenarozený. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si ......a nenapadá ma žiadne pozitívum, ktoré by som mohol vyrieknuť......jediné slovo, ktoré ma napadá je BRAK......a stále čím ďalej tým viac mám pocit že ním je aj celá DVD EDICE ( v ktorej tento film vyšiel ) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Fakt průser film. Jeden z nejhorších, co jsem kdy viděl. Navíc to utrpení bylo moc dlouhé. Už jsem jen s utrepním sledoval čas, kdy bude konečně finiš. Ani nevím, proč jsem dal jednu hvězdu, asi za ty blondýnky, které tam byly bez. ()

moukey 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů (těch špatnejch) co jsem kdy viděl. Pro maximální pobavení doporučuju s českym dabingem. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

I přes zjevnou banalitu námětu a celého velmi absurdně orientovaného děje působí film zajímavě, neotřele a má něco do sebe. Hlášky (a nejen hlášky) působí občas více než béčkově, ale dokáží pobavit nebo alespoň udržet divákovu pozornost do hlášky následující. *** Ve zkratce: Těch 10 Kč za DVD nelituji, ale docela chápu, proč bylo tak levné. ()

Reklama

Reklama