Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednovaječná dvojčata Alex a Camryn se narodila v magickém království Coventry, ale záhy po narození byla rozdělena. Jejich otec je musel poslat pryč, aby děti ochránil před nebezpečnými silami Temnoty. Sestry vyrůstají v různých rodinách, ale když dosáhnou 21 let, znovu se setkají a zjišťují, že jsou nadány podivuhodnou silou. Nejprve však chtějí najít svou skutečnou matku Mirandu, která žila v domnění, že její dcerušky zemřely. Dívky se musí vyrovnat se svou minulostí a ukáže se, že jen ony dokáží zachránit rodné Coventry. Musí se však pustit do boje se silami zla, které je chtějí zničit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry, jednovaječná dvojčata, se po letech života v různých rodinách setkávají. Pomalu zjišťují, že jim po pravých rodičích zbyla nejen krásná tvář, ale také kouzelná moc, která pokud se obě spojí dokáže jako jediná zachránit pohádkový svět, z kterého pocházejí. Pohádkový námět je patrný, ale není převedený nějak zbrkle, ale naopak vcelku příjemně. Bohužel se zde nedá vyhnout faktu, že jako obvykle je jedna ze sester silná, ale druhá slabá, která se bojí ztráty svého bohatého života. Přes všechny tyto pubertální city, se ale film donese do slušného konce, který je stejně jako film velmi předvídatelný. Ráno po probuzení vás takový film možná trochu pobaví, ale jen pokud ho nebude brát vážně a máte rádi pohádku se vším co k ní patří. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Disney Channel vypotil další rodinný film určený především menšímu publiku, kde opět bojuje dobro se zlem. Je tedy jasné, že většina dospívajících a starších diváků asi moc spokojených nebude. Zvláště pokud od toho moc očekávají. Triky ani samotný scénář opravdu nepatří do kategorie TOP, ale tak je to určené hlavně pro děcka a ty se tu a tam určitě pobaví. Zvláště pak fyfleny, které ulítávají na hadrech. Největší radost snímek udělá nejspíš černošskému publiku, které má konečně taky své čarodějky. Je ovšem pravdou, že na výběr do vedlejších rolí mohl být kladen větší důraz. 35% ()

depony 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, ale finální pojetí, triky, dialogy ... monology ... byly mnohdy spíš trapné než vtipné. A navíc můj bratr se u toho celkem často smál... což je známka toho, že je to fakt špatný kousek.:)) ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Jak to blbě začalo, tak to bylo blbé i po celou dobu. Předvídatelná zápletka měla spostu nelogičností, temnota byla ztvárněna spíše úsměvně, chvílemi to působilo opravdu neuvěřitelně amatérsky. Někteří herci možná byli najatí dobrovolníci, protože na skutečné herce nebyly peníze. Jedna hvězda snad jen za těch pár aspoň trošku vtipných scének při shledání sester. ()

LondonGirl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto, dámy a páni, bol naozaj odpad. Od hereckých výkonov cez triky až po totálne zbabraný dej a priebeh filmu. Proste, tento snímok už nikdy nechcem vidieť. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč to tak je, ale na 90% co dávají na Disney Channel je sračka s ohodnocením odpad až *. Co se s dříve kvalitní tv tvorbou studa Disney za poslední roky kurnik děje???? ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tenhle film určitě nebude patřit mezi kvalitní, ale viděla jsem už jeden film s těmito dvojčaty a tak jsem si řekla, že bych se mohla podívat i na další. Je to trochu takové přitažené za vlasy, ale jinak to byla taková oddechová pohádka s dobrým koncem. ()

raiha odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, čím Disney Channel krmí poslední dobou dětské a pubertální diváky. Celý film je neuvěřitelně předvídatelný, na motivy ztracených dvojčat, která se po letech najdou. Pardon ale těchto témat už bylo zpracováno mraky a mnohem lépe. Postavy jsou dle mého názoru nedotažené, celý film akorát vykřikují cosi o kouzlení, běhají ze skříně do kouzelného světa a naopak, ze všeho jsou vyjukaný až přehrávají. Film nemá pořádný příběh, jsou tu jen jakési náznaky, ale hlavně že zamíří k láskyplnému konci a hlavní hrdinky jsou před kamerou pěkně oblečené a namalované - vážně tohle dneska jako divácká podívaná pro děti stačí? Kde jsou ty příběhy typu sněhurek, popelek atd., na které jsme koukali jako děti, tohle je příšerné. ()

Litaniel 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina ... co říct, herecké výkony jsou přetažené, příběh ohraný, efekty jsou trapné ... kam se poděly ty krásné pohádky ??? ()

Reklama

Reklama