Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frances a Jimmy sú na úteku pred gangstrom. Frances sa totiž stala nepohodlným svedkom mafiánskej vraždy. Chcú sa dostať čo najďalej z Las Vegas a ukryť sa niekde v Mexiku. Uprostred púšte sa im pokazí auto, a tak im neostáva nič iné, len počkať na opravu v bohom zabudnutej reštaurácii Nautilus. Tú vedie Pete, ktorý sa s láskou stará o mentálne postihnutú sestru Claru a odmieta ju zveriť do ústavnej starostlivosti. Clariným najlepším priateľom je obrovský sumec Charlie, ktorého súrodenci chovajú v akváriu umiestnenom uprostred reštaurácie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co uděláš, až tu děvku chytneš ??" - "Není to děvka !! Je to žena, kterou miluju !!" - "Tak to pardón !! Tak co teda uděláš, až tu ženu, co ji miluješ, chytneš ??" - "Zabiju ji !!" ;) Opravdu velmi povedený bizárek, který se tváří trochu jako raná tarantinovka, při bližším rozboru ovšem jasně napovídá, že vychází ze stejnojmenné divadelní hry, a tak je logicky nejsilnější právě v dialogu.. A ačkoliv režisér Charles DeBus svůj vlastně výhradně autorský film s dost plochými postavami možná drží v rukou až příliš křečovitě, velmi zajímavý a invenční střih spolu s výbornými hudebními motivy minimalistky Laury Karpman ho činí opravdu zajímavým a přes ty asociace se snímkem Benny a Joon i originálním.. Za zmínku stojí rozhodně i z Budoucnosti se vracející Lea Thompson s těmi nesmírně povedenými hereckými kreacemi v roli retardované Clary.. ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Příběh je laciný, předvídatelný, že se člověk chytá za hlavu. Herci neumí hrát. Na konci zůstanou jen rozpaky. Nejlepší na tomto filmu je český překlad. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

No nevím RICHARDE,jestli ti stojí zato v takových filmech hrát,ale je pravda že role se v poslední době nehrnou a peníze jsou potřeba,že?. ()

Reklama

Reklama