Reklama

Reklama

Black Cat

(seriál)
Promo
Japonsko, (2005–2006), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kentaró Jabuki (komiks)

Kamera:

Tadaši Kitaoka

Hudba:

Taku Iwasaki

Hrají:

Misato Fukuen, Jukana, Keidži Fudžiwara, Takaši Kondó, Šin'ičiró Miki, Acuko Tanaka, Susumu Čiba, Juka Komacu, Micuki Saiga, Hidejuki Hori, Takahiro Sakurai (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Chronos je uskupení elitních zabijáků, kteří tvrdí, že svět chrání před chaosem, válkami, teroristy, prostě před zlem. Každý zabiják má své číslo - vytetované na těle - a svou jedinečnou zbraň. Číslo třináct ale už nechce být součástí "Chronos mašinérie". Potkal dívku Saju, která mu otevřela oči slovy: "Když nechci zabíjet, nemusím. I když je to zlý člověk, stačí, když ho chytím živého." Je totiž lovcem lidí. Jenomže Saja je zabita a číslo třináct, Black Cat, ji chce za každou cenu pomstít. Má "štěstí", že ten, kdo ji zabil, chce i ovládnout svět, přetvořit ho, takže může sfouknout dvě mouchy jednou ranou. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (5)

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Zajímavé anime, neznalci mangy si můžou přičíst jednu hvězdičku, znalci mangy jako já však můžou dát nejvýš tři, protože tahle série si zasloužila mnohem lepší a mnohem delší zpracování... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Někdy ani obvyklé ingredience neznamenají dobrý výsledek. A to přitom na startu všechno vypadalo ideálně. Roztomilá Eva jako krásná dívka v nesnázích, hláškující lovec odměn Sven nebo můj oblíbenec, tajemný střelec Train - ti všichni působí jako vypravěči skvěle, jenže to v důsledku zdaleka nestačí. Dokud jsou v popředí jen oni, Saya nebo Creed, je všechno v pořádku a i přes pomalejší tempo je seriál pořád příjemnou oddechovkou. Pak se ale do centra dění začne cpát obrovské množství nezajímavých vedlejších postav, jejichž příval se téměř až do samého konce nezastaví. Tím utrpí návaznost děje nebo vůbec nějaký jeho náboj a Black Cat už se bohužel nestihne vzpamatovat. Jednorozměrný maniakální záporák pak světu Chronos a Sweepers vůbec nepomáhá a vlažné finále tak pro mě bylo skoro až vysvobozením. Tenhle příběh skrýval mnoho tajemství, která si zasloužila odhalit (obšírnější minulost Chronos, zážitek / vize zraněného Traina) a tak zůstává seriál hořce smutným zklamáním. ()

Reklama

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

po přečtení komentáře novoten nevím, co napsat ...plně souhlasím. Ze začátku je to zajímavé, ale posléze se seriál stane příliš plochým, nemastným neslaným ..a množství vedlejších postav to nezachrání. 40% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* a klidně věřím tomu, že manga je o dost lepší... není to špatné, ale příjde mi to ochuzené o spousty věcí. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Black Cat je typickým příkladem trestuhodně promarněnou příležitostí. Začátek nebyl špatný, ale prakticky do 15 dílu, to šlo od ničeho k ničemu, poté to bylo konečně zajímavé 17-19 episody, poslední 4 byly hořkým zklamáním a zahráváním si s odpadem. Tohle je hodně špatné animé, které ztělesňuje spoustu prvků, které vůbec nemám rád. Většinová nuda, vcelku nezajímavé postavy, děj o ničem. Za zmínku jen stojí OST, klavírní motiv Train a Saya, byl perfektní a občasné árie také. Zbytek už nestojí za řeč. ()

Reklama

Reklama