Reklama

Reklama

Kiss: Rock the Nation - Live

všechny plakáty

Obsahy(1)

Rocková kapela Kiss patří od svého vzniku v 70. letech k naprosté špičce. Nově vydávané DVD nazvané Rock The Nation Live! zachycuje kapelu na koncertním turné a nabízí fanouškům ojedinělý pohled na členy kapely. Navíc sedm písní je natočeno speciální technologií a každý fanoušek si může vybrat, kterého člena kapely tak chce sledovat. Seznam skladeb: 01. Love Gun, 02. Deuce, 03. Making' Love, 04. Lick It Up, 05. Christine Sixteen, 06. She, 07. Tears Are Falling, 08. Got To Choose, 09. I Love It Loud, 10. Love Her All I Can, 11. I Want You, 12. Parasite, 13. War Machine, 14. 100.000 Years, 15. Unholy, 16. Shout It Out Loud, 17. I Was Made For Lovin' You, 18. Detroit Rock City, 19. God Gave Rock & Roll To You, 20. Rock & Roll All Nite (koney)

(více)

Recenze (7)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Před pár lety, když jsem měl svoje Kiss období, tak bych dal asi 10 hvězdiček, teďka už jen čtyři. Kiss je pořád skvělá kapela, ale jejich hudba mě už zkrátka neoslovuje tak jako před pěti lety, když jsem je začal poslouchat a bohužel to ve mě nevyvolalo ani nějakou velkou nostalgii. Skvělý na tomhle koncertě bylo, že se skládal převážně z méně hraných písniček jako Unholy, Tears are Falling, War Machine ..., protože komu se pořád dokola chce poslouchat Cold Gin, že jo? Písničky jsou prokládány záběry ze zákulisí. To jsem přeskakoval, protože tyhle věci děsně narušujou celistvost a atmosféru koncertu. Multiangle v některých písničkách je poměrně zbytečný, ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Kultovní kapela vvydala opět DVD tentokrát bomovně natočené. Nechybí tu Simmonsova uchylka s krví, velké pyrotechnické efekty a ani Paulova trsátka které žvíka a hází do publika. Rozhodně nejlepší koncert jaký sem kdy viděl. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Dvojdiskové DVDčko s koncertom z roku 2004 z Washingtonu D.C. obohatené o rôzne vstupy, záznamy mimo koncertov a podobne. Dokonca je tu možnosť manuálneho prepínania medzi kamerami a divák tak môže sledovať koncert zo štyroch rôznych pohľadov. Vynikajúci zážitok! "I wanna rock and roll all nite ...and party every day!" ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Kiss mám ze starších kapel asi nejraději, tento koncert je velice schopný - až na pár momentů, některé skladby už né a né vyzpívat, to mě trochu zasmušilo, ale i tak jsou super. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Pro každého fandu kapely je tohle DVD povinnost, pro ostatní návod, jek lze také udělat koncertní DVD. Perfektní záležitost. ()

Reklama

Reklama