Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi žáner, obzvlášť keď je ten žáner obohatený o akčný. A tento film je parádna jednohúbka. Banda drsňákov spojí sily, aby sa vydali do pekla medzi mutantov, kde majú zničiť stroj a zachrániť svet. Luxusná bečková zápletka, kopec známych tvárí (Jane a Perlman suverénne najlepší), kopec explózii, nábojov a hlašiek, plus k tomu zaujímavá vizuálna stránka, ktorá celkom pekne buduje atmosféru. Je to béčko, ale luxusne krvavé, zábavne a hlavne dobre obsadené. Škoda, že sa toho nechytil šikovnejší režisér. 70% - 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela podařené, i když totální béčko. Banda vojáků v čele s Thomasem Janem a Ronem Perlmanem si to tady, v daleké budoucnosti, šinou někam do podzemí zničit stroj na výrobu mutantů. Ovšem i když to po většinu času vypadá stejně hloupě jak to zní, tak se u toho člověk docela slušně zabaví. Tedy pokud se jednou za čas rád koukne na nějaký to tupý krvavý béčko, což já někdy rád udělám. Krví se tady opravdu nešetří, akce je dobře natočená a ty slabší efekty mi k tomuhle filmu docela seděly ( i když ti samotní mutanti vypadali až moc směšně). Thomas Jane je tady překvapivě ten lepší a střílí mu to a fuckuje velmi dobře. To Ron Perlman se tady spíš trápí, furt káže nějaký kraviny o poselstvích a říká samá taková ta klišé. A taky se díky tomu postaral o ty nudnější pasáže filmu. Ten ale jinak docela solidně uteče a i když už se na film asi nikdy nepodívám, tak tohoto béčkově stráveného času nijak nelituji. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotím takto kladně, protože mám rád universum ve kterém se film odehrává z dob, kdy jsem hrával karetní hru Doomtrooper. Příběh je pěkný a jednoduchý. Obsazení filmu sedlo a i výběr hlavních postav potěší. Co film trochu sráží jsou efekty, které jsou slabší. Kdybych neměl rád universum, hodnotil bych film třemi hvězdami. Takhle dávám 75% :) ()

rarak 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu jsem si myslel, že je to béčko podle nějakého comicsu - velmi se mi líbila barevná stylizace, kdy byla většina barev utlumena a některé naopak zvýrazněny (hlavně červená;), a budoucnosti vypadající jako 'alternativní začátek 20. stol.' (válečná scéna na začátku je jak z filmů o první světové, létající stroje pohání kotle na uhlí..) jsem také postupně přišel na chuť. Ani mi moc nevadily slabší triky, některé scény mi možná proto připomínaly filmy od Karla Zemana. Bohužel téměř veškeré dialogy postav mi přišly nereálné (často pronášejí 'hluboké' myšlenky a tak to občas zní jako sled monologů) a chování hrdinů bylo někdy hodně na efekt na úkor logiky. Přičítal jsem to věrné adaptaci comicsu, avšak (jak jsem zjistil) snímek je na motivy stejnojmenné deskové hry, proto je vina hlavně na straně tvůrců. Ve filmu jsou ale naštěstí i zábavné momenty a vizuální podoba mi sedla, takže jsem se ve výsledku docela dobře bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $22miliónov║Tržby USA $6,820║Tržby Celosvetovo $2,131,057║ No nevadil by mi ani štýl prevedenia Sky Captain .... či iné pododne ladené výtvory ale tu to proste až tak celé neberie a nepomôže ani v celku slušné obsadenie. Premárnená príležitosť. /40%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)

Reklama

Reklama