Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Rok 2707 je mrazivý a nepřátelský... Lidstvo se ocitá na pokraji záhuby, samozřejmě vlastním přičiněním, jenže když opravdu o něco jde; a to o skutečného Nepřítele, tak se lidstvo ještě dokáže semknout. Mutant Chronicles je skvělé sci-fi s kvalitním obsazením, neotřelou stylizací a patřičně ponurou atmosférou. A vida i Ron Perlman má nějakou tu slabinu... „Pořád jsme lidé, Samueli.“ ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Čert vem tisíckrát omletá schémata, stereotypy a zhovadilosti všeho druhu. Mutant sere i na porušení všech známých a zatím dosud neznámých fyzikálních zákonů, včetně trapného náboru zachránců světa dle klasické šablony. Ubrat na akci, přidat prachy, aby nebyla rozstřikovaná krev patlaná na atari a domalovávaná vodovkama, pak díky celkem slušnému obsazení ( i když Malkovich si roli střihl nejspíš při cestě na hajzl) mohlo být vše o level výš, škoda veliká. Takhle to skončilo (doslova) jak Drtivá porážka s Takešiho hradem dohromady, jako nevítaný bonus jsem zaregistroval Perlmanova božská slova, a i když mu kutna sluší stejně jak ve Jménu růže, pak měl hubu držet podobně jako v onom filmu. Dal jsem původně dvě hvězdy, ale protože mi verbitch vyhrožoval, že už si nezapícháme, a že se jedna z hlavních svinských Korporací jmenovala BAUHAUS (bacha na ně, tvrdím to dávno), taky pro neskutečně kůůůl a technicky naprosto dementní stroje, děla a létající lokomotivy (o to víc vizuálně čupr), dávám tedy tři, což je pro zdejši blánabázi naprosto stěžejní. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sem možná jedinej komu se to nějak nelíbilo, ale takhle nesympatický film jsem už dlouho neviděl. Céčko každým coulem. Malkovich se ve filmu prakticky nevyskytuje, Perlman po pekelném Hellboyi otočil o 180 stupňů a Thomas Jane není zase takový tvrďák jak se tváří. Jak jsem naznačil, film si mé sympatie prostě nedokázal získat. Triky přímo obludné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $22miliónov║Tržby USA $6,820║Tržby Celosvetovo $2,131,057║ No nevadil by mi ani štýl prevedenia Sky Captain .... či iné pododne ladené výtvory ale tu to proste až tak celé neberie a nepomôže ani v celku slušné obsadenie. Premárnená príležitosť. /40%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama