Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou francouzské komedie režisérky Daniele Thompsonové je mladá naivní Jessica (Cécile de Franceová). Přijíždí do Paříže a najde si práci jako servírka v bistru nedaleko divadla. Poté, co se spřátelí s přepracovaným pianistou, který prochází krizí středního věku (Albert Dupontel), známou televizní hvězdou (Valérie Lemercierová), sběratelem umění (Claude Brasseur) a vrátným v divadle, začíná Jessica snít o slávě a životě v luxusu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddychovka. Nenadchne, nezklame a člověk příjemně zabije 100 minut svého života. Tedy ne zabije, spíš stráví. ()

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Takový film bez chuti a zápachu,žádný převratný děj ani oslnivý herci.Je to film na takové to domací přežvýkání a vyplivnutí :) ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

To bylo takové ... zvláštní. Koukalo se mi na to docela pěkně, hlavně pak jsem si užil Cécile de France, kterou jsem už delší dobu  v ničem neviděl, ten její rošťácký výraz mám rád, ale na druhou stranu je pravda, že jsem se v tom vlastně celou dobu trochu ztrácel, nebylo úplně jasně patrné, kdo je kdo, kde, proč a jak se která postava zrovna dostala tam a tam, celé mi to připadalo takové divné, nějak vlastně nevím, co to mělo divákovi říct, co byla pointa. Možná to, že Cécile byla chudé děvče, jak jsem usoudil z toho, že celý film absolvovala v jedné mikině, jedné džínové bundě, jedné sukni, jedněch černých punčochách a v jednom páru bot. Hmmm...:). ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Nechápu současnej francouzskej film. Příběh zase nikde, zápletka žádná, k tomu ty jejich děsný šansony...Aspoň ta Cecile de France je dost roztomilá, na víc než dvě * to prostě u mě není. ()

Galerie (10)

Související novinky

Švankmajer letos na Oscary nedosáhne

Švankmajer letos na Oscary nedosáhne

18.01.2007

Americká filmová akademie už oznámila užší výběr pro nominace na Oscara v kategorii Nejlepší cizojazyčný film. Z šedesáti tří filmů vybrala devět titulů, které se ještě poperou o místo v nominační… (více)

Reklama

Reklama