Reklama

Reklama

Zapněte si pásy, sešlápněte pedál a zavřete oči! Před námi jsou závěrečné zkoušky v autoškole. Ani skutečnost, že jste si vzali čisté spodní prádlo, vás od nich nezachrání. Setkáte se s hypochondrickou ženou v domácnosti, která je tak zaneprázdněna svými pilulkami, že nestíhá řídit, nebo se starou šedovlasou lady, jenž sice nedohlédne na špičku svého nosu, ale jezdí zásadně rychlostí přes 100 km/hod. Nemůžete je předjet a zastřelit, můžete je jen přihlásit znovu do autoškoly. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (31)

movie 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie z dílny Pata Profta a Neala Israela (Žhavé výstřely) se spoustou zábavných vtípku a svěží atmosférou 80.let, kterou jsem si vychutnal o to více, že jsem snímek viděl s odzbrojujícím "voice-over dabingem"! ()

Phobia

všechny recenze uživatele

To jsem nevěděla, že má Zdeněk Troška pseudonym (Neal Israel), pod kterým jezdí natáčet "Kameňáky" do USA... Tento díl "Kameňáku" se věnuje výhradně řidičům a jejich obětem. Jako u všech předchozích částí série, vydržela jsem film sledovat jen několik minut - vadilo mi totiž to lupání, s jakým se mi vyhlazovaly mozkové závity. Ale nemít zrovna k dispozici lepší zábavu (vyškubávala jsem si pinzetou po jednom chlupy z bérců a choulostivých míst), třeba bych se i podívala do konce! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických komedií, která zapomíná na to, že všeho moc škodí. A těch šíleností je tam vážně přehršel. I tak je mi ale stará dobrá komedie ze starých dobrých osmdesátých let milejší, než Odstřelovač s přerostlým Lundgrenem, který navazuje na vedlejším programu. Jo, abych nezapomněl; v závěru docela zdařilá vykrádačka Smoljakova Vrchní, prchni, že? :-) P.S: Zdá se, že ´Tédvojka´ získává rozhodující náskok v závodě mých oblíbenců o titul Nejpřínosnější příspěvky na ČSFD. Ne snad, že by tentokráte dokázala vypátrat rozpočet nebo celosvětové tržby, ale jeho největší rival mandes se zřejmě zdržel v boxech. Hoši, do toho! :-D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když mám bláznivé komedie z poloviny 80. let fakt rád tato se vůbec nepovedla. Žádný povedený gag nebo vtip, nezajímavé postavy a trapný hlavní hrdina. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že na tomhle dělal i spoluautor scénáře Policejních akademií. ;-) Což mi osobně nevadí, protože to má podobný vtip, trošku menší švih, ale pořád se na to dobře dívá a pobaví. (Indiana Jones v řidičáku býval kdysi hit!) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, ale na sobotní večer přesně podle mého gusta. Začátek solidní, prostředek lehce drhnul a závěr byl zbytečně natáhnutý, ale našla se tu celá řada povedených a zábavných vtípků i scén, u kterých jsem se vážně pobavil. Některé postavy luxusní, jiné slabšího rázu, ale ta stará poloslepá babča a magor na krev mě dokázali rozesmát vždy. Herecké obsazení slušné, Nadine Van der Velde - Jennifer Tilly rajcovní, hlavní hrdina Dana Cannon správně ujetý – dvojka policistů a nadržená soudkyně nechutní, ale jinak to byla celkem prdel…Lepší průměr 60%. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nostalgická komédia, ktorú si pamätám ešte z voice-overových štrvtokópiových VHS verzií, v hlavnej úlohe s Johnom Murrayom, bratom slávneho Billa, ktorý sa tu v databáze CSFD záhadne nenachádza (aj keď jeho filmografia obsahuje len 3 filmy). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitny produkt 80s, ne jak to svinstvo Moving dangerously 1984. Tuna je aj po rokoch 80s atmosfera stale pritomna. Staci sa len navnadit a oddychovat. Nuda nehrozi, obycajne dialogy prevazuju, a nie su to vatovo plane plky prave, preto dam vysoke hodnotenie   : 75 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která si to do světa původně vyšlápla mezi prvními dvěma díly POLICEJNÍ AKADEMIE (snad se i chtěla svést na popularitě této série - tvůrci DOPRAVNÍCH PŘESTUPKŮ, režisér Neal Israel  a scénárista Pat Proft, ostatně jako autoři námětu a scénáristé stojí za jejím faktickým vznikem), dnes už spíš iniciující zívání než salvy smíchu. POLICEJNÍ AKADEMIE poskytla snímku schématické zázemí (také se snaží zábavně líčit střet policejních složek s civilem), více ale sází na celkovou skečovitost, přičemž úroveň vtipu tak vysloveně kolísá scénka od scénky. Obsazení filmu není moc zajímavé (výkon některých hereckých abonentů dal by se označit za diskutabilní), disponuje ale celovečerním filmovým debutem Dona Cheadleho, který si tu střihl několika sekundovou roli obsluhy výdejního okýnka klasické americké hamburgrárny. 50% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Komedie typu Policejni akademie. Takovych byly natoceny mraky. Tahle neni uplne spatna, navic je tam moje oblibena Jennifer. Takze pro ni jedna hvezda navic. :) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film je postavený na podobném modelu jako Policejní akademie: nedůležitý příběh slouží jen k tomu, aby se na něj mohly vršit vtipné scénky jako korálky na špagát. Tyto korálky tentokrát smích vyvolají jen vyjmečně, většinou je to víceméně nuda, chvílemi až nechtěný trapas. Titulní klaďas je nesympatickej bohém a záporák zase nesympatickej, oknírovanej policajt s vyzáží kriminálníka. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Úvodné minúty sľubovali zážitok podobný Horúcim strelám, škoda že neskôr tvorcovia bláznivými vtipmi šetrili. Je to však stále nadpriemerná komédia pri porovnávaní s niektorými dnešnými filmami. Indiana Jones a šňupanie hnojiva rulez. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nedávno to dávali v Tv, a tak jsem se rozhodl že se na to mrknu, částečně i kvůli názvu který spíše připomíná nějakou vědomostní soutěž než film. Je to pěkně střelená komedie z doby kdy se moc nedbalo na to že v pozadí je slyšet cizí dabing. Krátký film nabízí celkem dost vtipných momentů a bouraček. Nejlepší byla slepá babka, jak jí vůbec mohli dovolit dělat zkoušky? :) ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Jinak slaboučký scénář zachraňuje poměrně slušné množství opravdu dobrých hlášek a gagů. Jako oddychovku můžu jen doporučit. Nakonec si ještě musím rýpnout do českého dabingu- především dabing "slečny" z NASA jsem absolutně nepobral a měl jsem chuť "nějak ji umlčet" pokaždé, když otevřela ústa.. :-) ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Film si pamatuju ještě z dob VHS a otřesného dabingu, ale bavil jsem se u něj tenkrát královsky a věřím, že bych se bavil i teď! ()

JakeG 

všechny recenze uživatele

Tohle je pořádněj old school :D Naposledy jsem tu komedii viděl zhruba ve věku 12 let. S odpstupem skoro dvou dekád však neztratila na vtipnosti. Kupříkladu slepá babča je prostě geniální :D ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Old-shoolová Proftovka účelově zapadající do komediálního vkusu let osmdesátých s námětem ne náhodou podobným Policejní akademii a s gagy místy hraničícími až s Připoutejte se, prosím!. Klasická 80´s režie, klasický 80´s humor, klasický 80´s hrdina aneb jalovější Policejní akademie tentokrát z dopravního inspektorátu. ()

Reklama

Reklama