Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva měsíce před ukončením studia práv se student Drew (Martin Henderson) bezhlavě zamiluje do krásné kolegyně Julie (Piper Perabo). Dívka souhlasí s tím, že bude Drawa následovat do Los Angeles a tam se záhy spřátelí s partičkou bizarních sousedů. Julie si však záhy všimne, že Draw se stále hlouběji propadá do divokého a riskantního nočního života Hollywoodu. A jak prvotní milostná vášeň ztrácí na intenzitě, Drew i Julie se snaží pochopit lépe jeden druhého a vytvořit novou základnu pro trvalý vztah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Beky 

všechny recenze uživatele

Prostě ne...Prostě nic...Prostě úplně normální, totálně průměrná komedie romantická o tom, jestli mít rád nebo nemít rád pravou lásku, kterou najdete možná zbytečně brzo a o kterou se neumíte postarat a to ani jeden muži a ženo!! Jediný plus a to ještě možná, nekomu to může naopak vadit, že to neskončí srdceryvným dojákem o stopadesáti probrečených kapesníkách, ale prostě jen a jen ubohou:)) druhou šancí!! Já jsem pro, každý si zaslouží druhou šanci...já možná i třetí!!:) V tom možná je špetka originality...bože co to plácám, určitě jsme to už někde drhnout viděli!! Takže všem tvůrcům romantických komedií přeju spoustu úspěchů, protože tenhle žánr dostává v posledních dvou letech pěkně na prdel!!...šťastných 40%!! Jednou větou: Lásko má já stůňu...a dál to neumim, jako tvůrci!! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Opravy: nie je to drama a ti dvaja nie su dokonale protiklady. Inak... nie je o com, nic extra vtipne, romanticke, ale ani otravujuce... ()

Reklama

codeas 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem bral jako povinnost, vidět další film s Piper Perabo, jenže mě totálně zklamal.. Děj skoro žádnej, takže jsem rád že jsem tento film viděl a tím to pro mě hasne. To si raději pustim jiný, oblibenější film :) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama