Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým je povolán k nezdařené loupeži. Dva lupiči se vloupali do domu páru (Beth a Mike). Něco se stalo a jeden z lupičů umřel a druhý skončil v nemocnici. Gwen se od toho v nemocnici dozví, že toho druhého zabila Beth. Divné na tom je, že Beth je menší než oba lupiči a je prakticky nemožné, aby oba odhodila. Korunu tomu dá fakt, že její kůží neprojde žádný kov. A ona tvrdí, že je ze Země... (Varan)

(více)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda udala celkom slušný smer, ako by sa mal seriál ďalej vyvíjať, a je škoda, že táto epizóda to úplne odignorovala, a tak sa vracia do zavedených epizódnych zápletiek. Avšak tento konkrétny diel sa mi zdal byť jedným z tých slabších, máme tu totiž ženu, v ktorej drieme spiaci zabijak, ktorý len čaká na to, kedy bude aktivovaný. Takto nejako znela premisa tejto epizódy, a ostáva práve na Jackovi a Torchwoode, aby túto potenciálnu hrozbu, z ktorej sa môže neskôr vykľuť mimozemská invázia, zastavili. Jack bol parádny drsňák! ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady. Po prvním díle jsem si posteskl, že kvalita seriálu šla hodně dolů a že doufám, že se to zase zvedne. A hned druhý díl byl zase kvalitou zcela jinde. Velmi zajímavý děj, rozvíjející dávnou myšlenku mnoha sci-fi příběhů, výborně zpracovaný i trikově... Líbilo se mi. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama