Reklama

Reklama

Torchwood

(seriál)
TV spot 2
Velká Británie, (2006–2011), 35 h 2 min (Minutáž: 47–60 min)

Hrají:

John Barrowman, Eve Myles, Gareth David-Lloyd, Burn Gorman, Naoko Mori, Kai Owen, Tom Price, Olivia Hallinan, James Marsters, Mekhi Phifer, Alexa Havins (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Torchwood. Mimo dohled vlády, více než policie. Vyhledává na Zemi mimozemský život, vyzbrojuje lidstvo pro budoucnost. Ve 21. století se vše změní... a na to se musíte připravit. Torchwood Institute je tajná organizace pod záštitou OSN. Založila jej královna Victorie již v roce 1879 a rozhodla se vytvořit úřad pro výzkum technologií, dokumentování a boj s nepřátelskými mimozemšťany. Děj seriálu se odehrává na základně Torchwood Three ve městě Cadriff ve Velké Británii a jedině zde ze všech čtyř základen Torchwood se monitoruje tzv. "díra v čase a prostoru". Třetí Torchwood vede pět lidí, jejichž vedoucím skupiny je kapitán Jack Harkness, o kterém se dozvídáme velice málo informací. Zůstává tedy zdrojem tajemství, na které se pomalu snaží přijít nová členka skupiny, bývalá policistka Gwen Cooperová. (A.L.E.S.)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Zdravím lidičky, právě jsem zkouknul 7. sérii Doktora a řekl jsem si, že se teď podívám na Torchwood. Chci se zeptat jak je to s dabingem u tohoto seriálu? Na netu jsem se něco dočetl, že 3 série mají dabing a ta poslední 4 nemá, je to tak?

na příspěvěk reagoval Pod

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Myslel jsem dočkat se spoilerů od diskutujících, že by třeba hned někdo vysvětloval proč a jak :-)

Děkuji moc všem. Myslel jsem si, že asi začnu po té druhé sérii, jen mě trochu vyděsil hned úvodní vánoční speciál ve druhé sérii, kde má Torchwood velké slovo, tak abych něco neprošvih.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Dan9K

Začni po druhé sérii Doctora, a pak seriály po sérii střídej. Takhle to jde po sobě originálně: D1S, D2S, T1S, D3S, T2S, D4S, T3S, Speciály D4S, T4S, D6S.....

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Je to sice už doba, co jsem to viděl, ale jestli si dobře pamatuju, tak v Torchowoodu nejsou spoilery k Doctrovi, prakticky se tam o něm skoro ani nemluví (konec první řady).

Co se týče kvality - tak první dvě řady byly epizodní a nějak moc mě to nebavilo. Další 2 potom jedna série, jeden příběh a ty byly opravdu super.

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Dan9K

v prvej sérii by nemalo byť neviem koľko spoilerov, ja myslím, že pomaly by si mohol začať... alebo keď chceš tak môžeš počkať kým skončíš 2. sériu, tá skončila v júli a Torchwood začal potom v októbri

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Aniž bych se chtěl dočkat spoilerů, v jakém momentě je nejlepší začít s Torchwoodem pro nejlepší pochopení vztahu s Doctorem Who? Nebo je to úplně jedno?  Právě jsem začal druhou sérii Doctora Who.

na příspěvěk reagoval mad_ness, Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Asi nemá smysl čekat pochopení od lidí, co tráví většinu času u americkejch výplachů mozků.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

První 2 řady mě moc nebavily, ale 3. a 4. to je pecka! Škoda že to utnuli a další řada je v nedohlednu :/

na příspěvěk reagoval Eseter

Uživatel BackPa smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Petross666

No jo no, rikam si Grejtbrytn + sci-fi + skoro 80% tady, to nemuze dopadnout spatne, ale po tretim dilu uz se do toho musim nutit, fakt kravinka s blikajicima rozomilejma emzackejma vecma, ktere sem padaji caosprotorovou trhlinou v Cardiffu :DDD NJN tak GB X-Files to rozhodne nejsou a rozhodne nebudou ja koncim, ale jestli si pokracoval afakt se to zlepsi case, tak mi napis a jat o teda jeste zkusim,

Eseter

Eseter (hodnocení, recenze)

Petross666

Já bych řekla rozhodně vytrvej, ale velmi záleží na tvém vkusu. Pokud máš rád jen áčkové věci, tak určitě ne. Mně se Torchwood začal opravdu líbit až začátkem druhé řady - ta je asi nejlepší. První díly jsou dost rozjezdové a takové spíš úsměvné. Ale řekla bych, že pokud tě do konce první řady ani nezaujmou postavy, tak to asi nemá cenu. 

Petross666

Petross666 (hodnocení, recenze)

Pratele, moc rad bych vedel, jestli ma cenu jeste koukat na dalsi dil. Videl jsem 3 dily z prvni serie, jelikoz me nalakalo hodnoceni tohoto serialu a jsem fanda sci-fi. Ale tohle predcilo moje ocekavani! Zatim premyslim jestli tomu dam rovnou odpad a smazu to nebo mi nekdo reknete, ze se ve ctvrtem dile stane nejaky zazrak a z tohoto "Ceckoveho" nesmyslu se vyklube alespon neco zabavnyho... tohle je jinak zati. fakt pruser, nechapu to hodnoceni....

na příspěvěk reagoval Eseter, duckman

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Tak co, nějaká novinky ohledně nové série? Či stále na bodu mrazu. Koukal jsem po netu trochu a nikde nic. (hledal jsem ale jen chvíli)

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Mikita: ja teda fakt dufam ze sa do toho pustia znova. Koniec stvrtej serie bol skvely

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

DavidBeko: O tom se stále ještě jedná. Úspěch čtvrté série naznačuje, že by byl zájem o pokračování, bez původního scénáristy do toho ovšem nechtějí jít. Takže ještě není nic jisté.

DavidBeko

DavidBeko (hodnocení, recenze)

Neviete dokedy sa bude ten serial natacat? Ci bude 4 seria posledna alebo budu este dalsie?

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Mikita: Já mám spíš tvůrčí krizi. :))) Jinak, na Filmwebu máme pravidelně seriálové recenze. :)

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

KevSpa: Hezké. :D Vyznělo to, že teď díky tomu nemáš čas na psaní. Mám tě "ve škatulce" recenzentka, teď si přidám i šéfredaktorka. ;) Jinak jsem ráda, že aspoň někde se objevila recenze na Torchwood. Osvěty není nikdy dost. ;)

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

KevSpa:  Pravda, ani jsem si nevšimla, vím, že tam občas píšeš, tak jsem ani autora nezkoumala. ;)

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

Tak po velkém finále souhlasím s Plangim, že až v posledních několika dílech byl Torchwood opravdu zpět. S recenzí od KevSpa souhlasím jen místy. Je pravda, že je nová série by mohla mít o pár dílů méně a dost by jí to prospělo. Co se ale týče zajímavosti příběhu pro lidi nedotčené světem Torchwood či Doctor Who, tak se mi to nezdá. Naskočit do takto rozjetého vlaku může být matoucí. Nevím. Já jsem každopádně ze čtvrté série spíš nadšená než zklamaná. 85%

Plangi

Plangi (hodnocení, recenze)

Tak tu máme poslední díl...jak se vám líbilo zakončení série??? Sem s názory :-)
Musím souhlasit, že se konečně děj ke konci série rozhýbal a dostavil se i ten feeling prvních dvou sérií :-) Spokojenost tu je, i když mohla být mnohem větší...

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

PanCitron: Hezky řečeno.
Kolikokoli: Souhlasím, v posledních 2 dílech (7-8) konečně cítím, že Torchwood je zpět. Ale samozřejmě mě bavil i rozjezd, jen už byl dost dlouho natahovaný. :)

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Až na ten drobný "nedostatek" že se tam nic neděje. Jako je to Torchwood, celkem mě to baví, Jilly je fajn postava, ale je to zbytečně natahovaný. Zredukovat na polovinu jako u S3 by tomu prospělo lépe

Kolikokoli

Kolikokoli (hodnocení, recenze)

Miracle day je vážně psycho. Trochu jsem se nové série bála, vzledem ke spolupráci s USA, ale teď vidím, že zbytečně. První půlka byla taková rozjezdová, ale od toho dílu, kdy byly odhaleny tábory, jde kvalita prudce nahoru. Poslední dva díly (7.,8.) byly úplně skvělé. Vzpomínka na Doktora, Ianta, companionky, RUN! a "goauld", prostě potěšení pro uši i oči. A taky krásná scéna s Angelem a kapitánem Jackem :D.

Mikita

Mikita (hodnocení, recenze)

Vážně nikdo nesleduje novou sérii? Come on. Co tomu říkáte? Hodně polikaření? Málo Torchwood?

somebody.l

somebody.l (hodnocení, recenze)

Pilda17: Torchwood ma 4 serie. Prvni dve po 13 dilech. Treti ma 5 dilu a ctvrta by mela mit dohromady 10 (podle vseho).
AG1oNeR: ty jsi me rozesmal. Fakt ze jo. Po peti dilech hodnotit serial, jak kdyby uz zadne nebyly. Jestli jsi fanousek DW a myslis si, ze to bude neco podobneho, tak jsi na omylu. TOhle nema byt kopie DW, ale uplne jiny serial, sice je to jeho spinoff, ale moc toho spolecneho nema. Kdybys neremcal zbytecne a podival se teda na tu Ulici, chtela bych videt, jak dlouho ti to vydrzi:D. Se divim, ze te jeste nezacalo iritovat vsechno kolem. PS: Kdybys umiral a furt se ozivoval, citil tu bolest a podobne, tak bys rozhodne do souboju nesel jak Rambo nepremozitelny. Tento argument je dost mimo. Jestli jsi to sledoval poradne, tak to hlavni na tom serialu je to, ze Jack je v podstate nesmrtelny a zije hodne dlouho, tajemstvi, ktera ma, jsou prave v serialu obsazena a jsou veci dulezitou. Ale ty jsi vlastne videl jen 5 dilu, sorry:D.

Adiemus

Adiemus (hodnocení, recenze)

Neví někdo, jaký (skrytý) význam měl dialog Janta a Jacka o stopkách v osmém díle první série (Zabijte Suzie)?

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších scifi seriálů. AG1oNeR běž se vztekat k seriálu Ulice když se ti tak líbí.)

AG1oNeR

AG1oNeR (hodnocení, recenze)

PO 5 dilech Boze muj to kravina vsech kravin!! V domeni ze tady lidi dohromady ohodnotily torchwood cca 80 % sem si rikal jaka to nebude pecka serial. Co-by nesmrtelny kapitan Jack uz v prvnim dile ukaze svou jedinecnou schopnost regenrace, tak ve dvou dilech mu zustavaji odreninky. Takřka v kazdem souboji či akci je posrany az za usima, oh ta regenerace je mu neprijemna či co ? Efekty v dile cyberwoman, kdy ze stropu vyjizdi pristroj na cybernezaci cloveka bylo jako kdyz v terminatorovi 1 sestrihaliy pohyb Termouše T1000. Ja vim tohle je vycet jak od Manka :-) Reknu to na rovinu: vsechny postavy v torchwoodu me maximalne irituji, tech 5 dilu dokazu srovat tak, ze i ulice je pres tyden lepsi podivana. NEJVIC ME IRITUJE, MAXIMALNE NASIRA A TOTALNE MI PRASKAJI NERVY KDYZ SLYSIM : """"Torchwood:Je nezávislí na vládě i na policii.Pátrá po mimozemském životě na Zemi...... aaa ani dopsat už to nemuzu jak se vstekam :D

Související novinky

Doctor Who se objeví v novém seriálu

Doctor Who se objeví v novém seriálu

26.09.2016

Jak možná víte, Doctor Who cestuje časem už od 60. let. Televizní legenda se zatím dočkala dvanácti inkarnací a došlo i na několik spin-offů, zejména drsný Torchwood a rodinná Dobrodružství Sarah… (více)

Reklama

Reklama