Reklama

Reklama

Torchwood

(seriál)
TV spot 1
Velká Británie, (2006–2011), 35 h 2 min (Minutáž: 47–60 min)

Hrají:

John Barrowman, Eve Myles, Gareth David-Lloyd, Burn Gorman, Naoko Mori, Kai Owen, Tom Price, Olivia Hallinan, James Marsters, Mekhi Phifer, Alexa Havins (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Torchwood. Mimo dohled vlády, více než policie. Vyhledává na Zemi mimozemský život, vyzbrojuje lidstvo pro budoucnost. Ve 21. století se vše změní... a na to se musíte připravit. Torchwood Institute je tajná organizace pod záštitou OSN. Založila jej královna Victorie již v roce 1879 a rozhodla se vytvořit úřad pro výzkum technologií, dokumentování a boj s nepřátelskými mimozemšťany. Děj seriálu se odehrává na základně Torchwood Three ve městě Cadriff ve Velké Británii a jedině zde ze všech čtyř základen Torchwood se monitoruje tzv. "díra v čase a prostoru". Třetí Torchwood vede pět lidí, jejichž vedoucím skupiny je kapitán Jack Harkness, o kterém se dozvídáme velice málo informací. Zůstává tedy zdrojem tajemství, na které se pomalu snaží přijít nová členka skupiny, bývalá policistka Gwen Cooperová. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze uživatele jarous k tomuto seriálu (1)

Torchwood (2006) 

Torchwood, co k tomu mám napsat? viděl jsem, ohodnotil jsem a snažím se dát do kupy koment, ale nějak mi to nejde. Tak nejprve bych mohl zmínit, že první s druhá řada bezvadná, třetí a čtvrtá řada je jiný Torchwood. Tedy z mého pohledu. Ale i ten má co říci a čím oslovit. A vůbec, je v mé rozšířené topce a rozhodně se k němu budu vracet. Tak to by mohlo stačit. ()

Související novinky

Doctor Who se objeví v novém seriálu

Doctor Who se objeví v novém seriálu

26.09.2016

Jak možná víte, Doctor Who cestuje časem už od 60. let. Televizní legenda se zatím dočkala dvanácti inkarnací a došlo i na několik spin-offů, zejména drsný Torchwood a rodinná Dobrodružství Sarah… (více)

Reklama

Reklama