Reklama

Reklama

Byl to tichý muž

  • USA He Was a Quiet Man (více)
Trailer

Bob Maconel (Christian Slater) nesnáší svou práci. Vyčkává na perfektní den, kdy by mohl se vším skoncovat. V šuplíku má připravenou zbraň a 6 nábojů, které jsou přesně rozpočítány pro své cíle. Ve chvíli kdy se rozhodne jednat ho díky náhodě předběhne jeden z kolegů. Ve snaze zachránit kolegyni (Elisha Cuthbert) pro kterou kulka být určena neměla a v otázce vlastního přežití neváhá. Jeho osud se tak během několika vteřin naprosto změní a rázem se z muže, který toho příliš nenamluví stává hrdina... (-dRaGoN-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"You may ask why I did what I did. But what choice did you give me? How else could I get your attention? All I wanted to do is exist in your world. Just one person, would take time to actually see me. Help me find a way out." Osobní snímek, na který jsem dlouho čekal a který i přes určité nedostatky vše vynahrazuje diváckou empatií k hlavnímu hrdinovi... a jeho rybce. A fajn song, Cappello! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podivný film plný úvah o tom aké by to bolo keby sa veci vyvinuli inak - teda o tom, aké by to bolo keby sa z role outsidera niekto razom dostal do povedomia všetkých ľudí ako záchranca a hrdina. Po tomto filme som siahol najmä kvôli Elishi Cuthbert, a bohužiaľ moc tento príbeh nenaplnil moje očakávania. Samotný scenár až tak zlý nebol, no to spracovanie - niečo mi tam proste veľmi prekážalo. Začiatok a koniec tohto filmu boli snáď najhodnotnejšie, no celý ten stred úvah a predstavy aké by to bolo keby sa v živote stalo niečo krásne - to bolo také nevýrazné, miestami dosť depresívne (aj keď tiež tak často uvažujem aké by to bolo KEBY BOLO KEBY). ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Moc nic. Příběhově celkem dobré, ale podáno to bylo velmi neuceleně. Chvíli se to chová jako promyšlené psychologické drama, chvilku jako nějaká špatná komedie a chvíli jak obyčejný film. Navíc ta velmi špatná ryba (jak ze zhulené komedie), která my tam opravdu neseděla ani za mák. Úvodních 10 minut super, ale pak to spadne do jakéhosi podivného podání, kdy slabé chvilky střídají chvilky o něco lepší a končí to velmi rychle, bez jakéhokoliv řádného rozuzlení. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trochu jako "Volný pád", jen více psychologický a méně uchopitelný. Slater v roli kancelářské krysy. Uzavřený sám do sebe, vůči všemu populárnímu přístupný, ale bez kontroly. Film nutí člověka se zamyslet, jestli si konzumní svět umí poradit při všem svém spěchu s jedinci, kteří spěch nestíhají a stíhat zavrhli. Když se ale stane v jejich životě něco, co vše obrátí, je dost pravděpodobné, že si s tím nedokážou nijak poradit a skončí to pro ně, nebo okolí, špatně. Vynikající psychologicko-sociologická sonda do mezilidských vztahů v rámci jedné instituce a jejího nejnepatrnějšího zástupce. 85% = 4/5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, ve městech Los Angeles, Burbank a West Covina. (Terva)
  • Film byl natočen za 21 dní. (Spidey3)

Reklama

Reklama