Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosťa strávil několik let ve vězení. Mezitím jej opustila jeho láska a zmizeli všichni jeho dřívější kamarádi. Kosťa už touží jen po novém, klidném životě. Jeho pobyt na svobodě se ale nelíbí mnoha lidem spojeným s jeho temnou minulostí! Kosťu proto čeká nebezpečná a akční cesta za splněným snem. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Smok 

všechny recenze uživatele

Film dejovo postavený na hlavu, ale celú tú atmosféru ruskej bezútešnosti a beznádeje som tvorcom celkom zožral. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Před nějakýmy x lety jsem viděl takový malý nezávislý mysteriózní film Bavorák a i když ho tady hodnotím 3*, do dneška na něj v dobrém vzpomínám(den kdy jsem to viděl jsem měl celý den jen Ruský filmy jako třeba Noční hlídka),. Po dokoukání jedničky jsem si říkal sakra to bylo celkem fajn. Opravdu jsem od něj nic nečekal, no a tak vznikla i dvojka a já ji konečně viděl, a musím říct že je to spíše zklamání. Zaprvé není to taková road movie a ani tak atmosférické jako první díl. Celkem se to táhne a prostě to není taková zábava, spíše na zabití jednoho odpoledne, ale upřímě bych u toho spíše usnul. Ale hlavní co musím pochválit je hudba která je opravdu geniální. Ale jinak lehký podprůměr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ruská celovečerní rádoby akční reklama na BMW, tedy pardon, druhý díl docela populární ruské gangsterky, která postrádá cokoliv, čím byla jednička dobrá. Zatímco první díl sice také nepatřil k nejdokonalejším gangsterkám, měl alespoň jasný příběh, sem tam dobré hlášky, docela sympatické postavy a určitou atmosféru. Druhý díl je však zmatkem - jednoho z přeživších z prvního dílu dostanou policajti z kriminálu, aby jim pomohl dostat se na stopu druhého, o němž do té doby nevěděli, že také přežil či co. Ale tenhle druhý chlápek nebude mít dlouhý život. No a Kosťa zůstává sám a snaží se nejen najít nějakou cestu ve svém životě, ale i vyřídit slib, který dal svému parťákovi v cele. Omlouvám se, pokud je v tom popisu děje zmatek nebo nějaké nepřesnosti - on sám ten film působí natolik zmateně, že jsem na konci nevěděl, kdo? co? proč? a jak to vlastně celé skončilo? Všichni odešli do mlhy, a co jako? Zůstala jen bezútěšná atmosféra snad podzimního Ruska, neustále zatažená obloha, ale jenom ta nálada celý film nevytrhne. Tak a k disku - pozor po vložení na protipirát, následují trailery na filmy 12, Slídil, Winx club, Reservation Road, Lovci draků, nu a v bonusech se nachází film o filmu (25:45 - hodně rozhovorů, sem tam záběry z natáčení), trailer (0:48) a vystřižené scény (1:49) - vše rusky bez titulků. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Úprimne som od toho očakával po fantastickej jednotke viac. No bez hlavných hrdinov pokope to už nieje ono a dej stráca dych. Film to nieje zlý, ale uberá sa úplne iným smerom ako prvá časť a to ma sklamalo. ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Jednička oveľa, ale oveľa lepšia, toto mi prišlo také rozhádzané a nejak zle napísané. Celkom sa to dalo, len som očakával viac. 70% ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem to zas tak moc nepochopil, ale ruské filmy mají svoji atmosféru. Chce to asi aji vidět první díl. To Brat či Návrat snad i Noční hlídka je jiné kafe. ()

NGP 

všechny recenze uživatele

Asi to mělo navazovat na jedničku, ale až mezi přátelství zamíchali lásku, jelo to z kopce. Stejně se mi líbil výkon Vdovičenkova, a mladá nebyla také špatná. Stejně je to dobré drama, a je na co koukat. Dost dobré, ale mohlo být lepší ()

the_bitch 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Bumer jednotky, ktoré mi prišlo o dosť lepšie ako jednotka, zaujala hudba, a film v originálnom ruskom jazyku, s titulkami je proste ohromujúci. ()

jojo-Jozin 

všechny recenze uživatele

Velice jsem se na tenhle film těšil. Ale po shlédnutí musím konstatovat, že se mi líbil jedině obrazově. Ruská zdumčivost zasazená do sychravého podzimu. Dějově, ale celkem chudé. ()

Pepeto 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie...k perfektnej jedničke sa to nedá vobec prirovnať...celé je to pritiahnuté za vlasy, nejaké divné, nudné, nič sa v tam dokopy nedeje. Dvojka sa ani nemala točiť, o nič by ten filmový svet neprišiel. Ale to Kosťovo "prepustenie"...to sa mi teda páčilo...ach...Rusia Rusia... ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Prvá časť je napínavejšia,zaujímavejšia ako pokračovanie.Dosť ma dvojka sklamala,všetko sa to točí okolo dvoch predstaviteľov.Ale aj tak sa na to dá pozerať.Ozdobou je tá "šedá" ruská typická atmosféra(DVD,31.08.2008) ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Hudba dělá jednu hvězdičku. Hlavní hrdinové druhou. Prostředí a život v něm tu třetí. Děj oproti prvnímu bavoráku, pokulhává. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Tam, kde končí první díl, začíná po třech letech druhý. Dvojka však za prvním dílem dějově pokulhává. Hudba je však lepší. ()

Reklama

Reklama