Reklama

Reklama

Stejně jako syn

  • USA Just Like the Son
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Výmluvný a vášnivý snímek sleduje osudy 20letého Daniela Cartera (Mark Webber), zlodějíčka, který si odpykává veřejné práce na základní škole v Greenwich Village. Zde se skamarádí s osmiletým Boonem (úchvatný Antonio 'A.J.' Ortiz). Když Booneho matka onemocní a Boone je poslán do pěstounské péče, Daniel ho "unese" - a společně se vydají na cestu - hrazenou z části občasnými drobnými krádežemi, na které se přátelství, odpuštění a dobrodružství vyslovují jedním dechem. Přístupnost 12. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Aky 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný příběh o tom, jak v sobě mladistvý hajzlík najde dobré srdce, lepší, než jaké mají zkostnatělé úřady, a zachrání za mile komických okolností malého chudáka, kterého je všem líto. Zde je všechno umocněné roztomilostí malého chudáka. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

V různých obdobích stokrát omílaný příběh, který nemá až zas tak logický základ. Je to takový nedělní, předobědový film. S rodinkou jsme jej zhlédli především proto, že dětský hrdina je celkem podobný jednomu z dvojčat mé sestry. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

odlehčeně natočený velmi silný příběh.Sice trochu přitažený za vlasy .Ale pokud to mělo nějakou chybu tak ji malý Ortíz smazal.Hrál jak o život.Fakt byl dobrý.Jako by ani nebyl před kamerou. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tohle vlastně není špatný příběh. Právě naopak...příběh je vynikající, vázne pouze zpracování. Mdlý scénář a občasné hluché místa z filmu dělají spíše průměrnou podívanou. Ani herci neoplývají bůhvíjakou kvalitou. Takže na trojce jsem se ustálil hlavně pro několik mouder, které ve filmu zazní a kvalitní příběh, který však vzaly ne příliš umění schopné ruce. Nebo pak tvůrce musím podezřívat, že neměli příliš finančních prostředků a rozhodli se šetřit. Což ovšem filmu spíše uškodilo. ()

mart93 

všechny recenze uživatele

Nalakovaný příběh odpovídající svému žándru "rodinný". Tomu, komu se to nelíbí spíš narazí na to, že to nebyl film určený pro něj. ()

Reklama

Reklama