Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Najviac ma prekvapil ten "Lenny". Myslela som si, že je to nejaká príšera, keďže ho držali v klietke. A nakoniec to bol.... veď si to pozrite.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Ten konec mě zklamal...Celkowě to byl "horor" bez myšlenky...Nwm no..

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

Teda větší hovadinu jsem ještě nikdy neviděl:-( opravdu totální katastrofa!! režie,scénář,herci,záběry i napětí...nenašel jsem na filmu jediný klad! myslím že hůř ta "sračka" ani natočit nešla... to co mělo být divákovi pozvolna vyprávěno a odhalováno na začátku, jsme se dozvěděli až úplně na konci...fakt TOTAL SHIT !

frankiiee

frankiiee (hodnocení, recenze)

hmm...necakal som nic extra a spociatku som bol skutocne spokojny...no uz poslednych 10-15 minut filmu mi prislo ako dost vyumelkovanych,ako keby ani nepatrili ku zvysku filmu

Reklama

Reklama