Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilé hororové drama o jedné takové ne zcela normální rodince. Je škoda, že se snímek nesnaží o budování nějaké atmosféry, protože první scéna dává tušit, že by to bývalo mohlo fungovat. Pro nenáročného diváka dostačující. Vyššímu hodnocení brání absence napínavého, nečekaného nebo jakkoli jinak zajímavého zakončení. 50% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hamiltonovi vypadají jako typická americká rodinka z obrázku. Jsou těžce pracující a vždycky se chovají k sousedům s úctou. Když ale nebudeme brát v úvahu to, že většina jich pozabíjí. Trošku mi to připadalo jako Texaský masakr..., jenže v obydleném městečku, v jednom domě.......kde, žije 5 sourozenců. Ten nejstarší je řezník a gay - vodí si domů chlapy a hlasitě s nimi šuká. Ten další je svůdník, který láká do svého auta oběti a ke všemu spí se svou vlastní sestrou. Jejich sestra vypadá jako satanistická kurva a skáče na všechno co se pohne. Nejmladší je zavřený ve sklepě a ten prostřední prožívající pubertu, si myslí, že je jiný a že ke svým sourozencům nepatří. Prostě typická česká rodinka :-) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Neočekávejte nic ve stylu Texas Chainsaw. Já očekával... The Hamiltons je takový řekněme civilní horor, se zvláštní, místy nepříjemnou atmosférou. Bez vnitřností, bez příšer, bez většího násilí, v náznacích. Je to spíš o vztazích a psychologii. O ději se dá těžko psát bez spoilerování, takže nic - ale vyvrbí se to nakonec docela hezky. Zajímavý průměr, vyšší rozpočet s tím mohl udělat divy. (screeny) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(19) Nízkorozpočtová "kanibalčina" s amatérskym obsadením a kvalitou spracovania, ktorá ako jediná potvrdzuje, že tento snímok je právom zaradený do horor žánru. Čo majú však títo "Flinstonovci" spoločné s tagom: "serial killer", to mi je záhada. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned) V celku slušný horor z After Dark Horror Festu ktorý sa snaží trošku inak pozerať na rodinku vrahov snažiacich sa po smrti svojich rodičov prežiť medzi obyčajnými ľuďmi a skrývať svoje prekliatie i keď opäť sa tu porušilo jedno základné pravidlo stanovené klasikom tohto žánru ale „myslíte si že by sa príšery skutočne žijúce v našom svete tak isto správali ako sa to zobrazuje vo väčšine filmov“? ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

A všechno co jste si o nás kdy mysleli, je omyl. Žijeme v domě vedle vás. Pracujeme v obchodech kde nakupujete. Nase děti si hraji s vašimi. snažíme se bejt normalní rodina, snažíme se zjistit kam ve světě patříme..... Ale potřebujeme krev. Potřebujeme ji hodně. Nejradši čerstvou, nezmraženou.... Ahoj, jsme Thompsonovi. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá záležitost. Řekl bych až amatérsky natočená. Některé střihy byly děsné, úplně usekávaly jednotlivé pasáže filmu. Zápletku, resp. co je pošahaná rodinka zač jsem začal tušit zhruba od poloviny. Jediné co trochu překvapilo byl Lenny v tajemné místnosti, čekal jsem tam něco jiného, takže tohle zviřátko bylo dobrý! Filmaři ale neuměli namíchat reálnou barvu krve, takže celé to vypadá jako jedna velká reklama na malinovou šťávu Ovocit! Rodinka mi přišla hodně dementní a nesympatická, závěrečná proměna vypravěče ale překvapila. Dalo se to přežít, ale celkově moc nic. Jsou lepší kousky v tomto žánru. Dva krevní sáčky. * * ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Je zaujimavé, že väčšina ľudí od tohoto filmu očakávala niečo iného. Pri zmienke o upíroch automaticky čakajú hlúpučký slasher typu Dracula 3000. The Hamiltons sa už, ak to mám k niečomu prirovnať, najviac podobajú podivnej atmosferickej dráme Near Dark. Samozrejme so stonásobne menším rozpočtom - čo je aj hlavný nedostatok. Film pokrivkáva od prázdnej výpravy, cez neuhladenú televíznu formu, až po zlých hercov. Nápad je veľmi dobrý, a rozhodne iný, než stovky predošlých žánrových filmov. A to sa cení. The Butcher Brothers majú talent, a budem ich určite sledovať. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na tohle dílko těšila, že jsem ve finále byla docela zklamaná. Buď jsem podle všemožných ohlasů čekala mnohem větší úchylárnu, než jakou to ve skutečnosti je, nebo jsem alespoň čekala, že bude film ucelenější a zajímavější. Jenže je to celé docela předvídatelné a pro fandy hororů nic nového pod sluncem. Konec mě nijak neoslovil, spíš se mi z něj znuděně překrucovaly panenky a ačkoli jsem se vyloženě nenudila, stejně jsem si už od poloviny říkala, jestli se to teď už konečně pořádně nerozjede, ať to raději skončí. Méně je někdy více, ale to rozhodně neplatí v tomto případě. Příště by to u podobného námětu chtělo přitvrdit. Já se mnohem víc bavila i u proklínaného Masakru s Renée a Matthewem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +zvláštní pocit z děje, místy hodně napínavé, zajímavé a na konci překvapující -méně známí herci, napínavé pasáže střídají ty "někdy zbytečné" pasáže/// Normálně bych napsal, že budu SPOILEROVAT, ale ono to hlavní bylo prozrazeno v popisu filmu a proto kdo ho už přečetl může s klidem přečíst i tohle (a platí to i naopak). Ze začátku se film tváří jako klasický buranský horor, jenže v průběhu děje zjišťujete, že vše není jak má být. Děj se především soustřeďuje na rodinu a dramatické pochody v rodině. Oběti jsou až na druhém místě a proto vás víc bude zajímat osoba nejmladšího Hamiltona, který v sobě dusí břímě skutečnosti a sám neví co dál. Teď by jste řekli, že je to jen rodinné drama. A v tomto směru to funguje výborně, když netušíte o co de. Jako horor to není spatné, ale je to hodně televizní. Drsné záběry tady občas jsou, ale většinou jsou jen naznačené a najednou zatmívačka. U čehož trošku nechápavě kroutím hlavou. Už jsem viděl drsnější kousky. No a jako "upírský" film jsem byl velice potěšen. Je to jiné, nenudí to. Řekl bych, že se dobře podařilo skloubit buranský horor s rodinným dramatem o upírech, takže palec nahoru./// Celkem 70%/// ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná amaterská p*čovina. A ještě ke všemu na digitál. představte si takový ten evropský umělecký film ze života obyčejných lidí a do toho si hoďte pár scének mučeníčka "u nás ve sklepě" .. a voalá máme tu famílii Hamiltonů. Nebrat! ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Horší mutaci děje jsem v hororech dlouho neviděl. Aby se rodinné drama změnilo v horor je věc normální, ale aby se horor změnil v rodinné drama, kde si všichni odpustí, to už chybí snad jen, aby to skončilo pitím teplého mléka a aby si novopečení hrdinové vzájemně zazpívali ukolébavku. A to se to v průběhu tvářilo jako zajímavý film. No jo, má jen jednu vadu - zamířil do míst, kam slunce nechodí. Dodatek: měl jsem tu dvě hvězdičky, ale už se mi to rozkládá v hlavě a musím ještě jednu ubrat za Lennyho. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Lehčí Hororové Drama o jedné zvrácené rodince, která zas tak úplně zvrácená nakonec nebyla, neprokoukl jsem to, finále hezky překvapilo. Čekal jsem spíše něco brutálnějšího, ale oukey. Film natočen v době, kdy mi bylo krásných patnáct let, vidět ho tenkrát, tak určitě silnější zážitek, než dnes. Každopádně, slušně natočeno, zajímavý příběh, nenudilo a výběr herců v pohodě. (HD) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Hamiltonovci majú trošku problém so začlenením. A keď má rodina problém, niekto si to poriadne odserie. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Obrovská nuda se směšným koncem. Prakticky se nebylo čeho bát, a pokud ano, tak jedině toho, že zbývá ještě více než polovina filmu. Korunu tomu všemu nasadilo především "vyvedení" Lennyho, fakt trapárna. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Forma civilního rodinného dramatu ( a velmi slabého) s hororovým obsahem je sice originální, ale přece jen by se hodila alespoň jakási gradace děje, špetka napětí nebo třeba i nějaká ta nechutnější scéna, tohle je tak střídmý "horor", že by se hodil i do odpoledního vysílání Prima Love. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi docela sedlo. Ono to s hororem moc společného nemá, ale pořád je to výborně zahraný i napsaný kousek o jedné zajímavé rodince. Prostě mě to bavilo a ikdyž tomu chybí větší drive nebo pro někoho více gore či krvavých lázní, stejně jsem se nenudil a hltal film až do konce. Pěkný příběh, zajímavé charaktery i prostředí. Atmosféra zde pokulhává a tak to není jen o kousek 4. hvězda, ke které mohl pomoct i nějaký lepší konec. Celkově se to ale dá doporučit. ()

Reklama

Reklama