Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Všechno, co jste si mysleli že o nás víte, byla lež." Věta vystihující celé dění filmu. Opravdu si nemyslím, že jsem podle J*A*S*M nenáročný divák, když se mi tento snímek líbil. Také si nemyslím, že zakončení, pointa chcete-li, není nečekaná či zajímavá. Pokud jí něco čekal, klobouk dolů a nebo kecá, jelikož v celém filmu nejsou pro ní jasné indicie, podle kterých by se to dalo odvodit. Aspoň jsem si jich opravdu nevšiml. Hamiltonovi jsou pro mě podařené drama, okořeněné hororovými prvky, kterému dodává psychologickou linku z větší části zaměření na nejmladšího Francise, který tápe v dospívání a celkově neví, jak se k situaci v rodině postavit. Celkově snímek v důvodu činů rodiny diváka klame a ten si až do konce říká "Proč to všechno dělají?" a až na konci pochopí. S herci problém sebemenší nemám, s dějovou linkou taktéž ne a chápu, že někomu absence hutné nebo vzrůstající atmosféry může chybět. Osobně jsem ale u tohoto snímku ocenil pomalejší tempo, které podle mě v tomto případě působí daleko lépe. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

No je to něco mezi 2 a 4*. Já vim, rozpětí je to docela široký, ale nemůžu si pomoct. To, jak to bylo natočený (alá studentský film) mi nevadilo. Příběh taky nebyl špatnej, ale vždycky mě něco zklamalo - např. Lenny. Já čekala nějakou krvežíznivou bestii a on to byl úplně normální malej kluk. Poučení: "Tomu co jste, nikdy neutečete". Dám 3*. 60 % ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +zvláštní pocit z děje, místy hodně napínavé, zajímavé a na konci překvapující -méně známí herci, napínavé pasáže střídají ty "někdy zbytečné" pasáže/// Normálně bych napsal, že budu SPOILEROVAT, ale ono to hlavní bylo prozrazeno v popisu filmu a proto kdo ho už přečetl může s klidem přečíst i tohle (a platí to i naopak). Ze začátku se film tváří jako klasický buranský horor, jenže v průběhu děje zjišťujete, že vše není jak má být. Děj se především soustřeďuje na rodinu a dramatické pochody v rodině. Oběti jsou až na druhém místě a proto vás víc bude zajímat osoba nejmladšího Hamiltona, který v sobě dusí břímě skutečnosti a sám neví co dál. Teď by jste řekli, že je to jen rodinné drama. A v tomto směru to funguje výborně, když netušíte o co de. Jako horor to není spatné, ale je to hodně televizní. Drsné záběry tady občas jsou, ale většinou jsou jen naznačené a najednou zatmívačka. U čehož trošku nechápavě kroutím hlavou. Už jsem viděl drsnější kousky. No a jako "upírský" film jsem byl velice potěšen. Je to jiné, nenudí to. Řekl bych, že se dobře podařilo skloubit buranský horor s rodinným dramatem o upírech, takže palec nahoru./// Celkem 70%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned) V celku slušný horor z After Dark Horror Festu ktorý sa snaží trošku inak pozerať na rodinku vrahov snažiacich sa po smrti svojich rodičov prežiť medzi obyčajnými ľuďmi a skrývať svoje prekliatie i keď opäť sa tu porušilo jedno základné pravidlo stanovené klasikom tohto žánru ale „myslíte si že by sa príšery skutočne žijúce v našom svete tak isto správali ako sa to zobrazuje vo väčšine filmov“? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda. Prakticky celou dobu jsem čekal, kdy se tedy konečně začne něco dít resp. kdy rodinka odhalí, co je vlastně zač. Ale to se nějak nestalo. Jo, bylo tu pár scén, které uváděly věci na pravou míru, ale ten velký boom, který bych po těch dlouhých chvílích nicnedělání očekával, se prostě nedostavil. Za mnoho nestáli ani herci, takže vypotím maximálně 15%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama