Reklama

Reklama

Závěť

  • Srbsko Zavet (více)
Trailer

Starý muž jménem Živojin Markovič, žijící v odlehlé vesničce, se modlí, aby jeho vnuk Cane odjel do města, prodal svou krávu a přivedl si manželku. Ve městě se má setkat s dědečkovým nevlastním bratrem, ale ten už nežije. Místo toho se setká s jeho dvěma vnuky, dvěma dobrosrdečnými bratry, kteří jsou ale drobnými zločinci a odborníky na demolice. Cane si s těmito muži brzy rozumí a také se zamiluje do školačky Jasny, kterou si chce vzít, aby splnil slib dědečkovi. Zaplete se do rodinných záležitostí této dívky, zachrání ji i její matku před prostitucí a gangstery, které vede muž jménem Bajo. Vrátí se s nimi do vesnice včas, aby navzdory gangsterům oslavili Živojinovu svatbu se sousedkou. I když Bajo a jeho banda dělají, co můžou, aby všechno zmařili, konají se svatby dvě. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Strašná chujovina! Vydržal som to pozerať 20 minút. Viac sa nedalo! To už aj Babovřesky som vydržal pozerať o 10 minút dlhšie. Na CSFD sa už naozaj nedá spoľahnúť. Dobré filmy tu majú 50-60% a táto trápna zvrhlosť až 74%!!! Svet sa v prdel obracia.

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Velke zklamani. Snad kdyby tam nebyla ta hudba tak bych to nedokoukal:(

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

neviem síce načo prekladal slovenský distribútor pôvodný názov Zavet do formy Testament, namiesto Závet, ale však nemusím chápať všetky pohnútky neznámych jednotlivcov.

joseee

joseee (hodnocení, recenze)

Povedzme si to na rovinu, nemôžem uveriť že tak výborný režisér ako Kusturica bol schopný spraviť takúto trápnosť. Mal by možno točiť komédie iba raz za 15 rokov a skôr sa venovať vážnejším filmom alebo keď nie je múza, tak tej svojej unca-unca kapele...

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

akoze hocico tam namiesali xD a hocijaky turmix to bol .. to vsetky blbe myslienky rezisera mozme vidiet vo filme :D akoze to si predstavit neviete:D

HerMister

HerMister (hodnocení, recenze)

Tak musim rict ze film tak spatny neni ale je daleko horsi nez zbytek Kusturicovy tvorby a to hodne zretelne...Jinak misty vtipny film s legracnimi postavickami a jednou(obvykle pro Kusturicu)zasnenou...Vysreleny akrobat z dela mine sit a celej zbytek filmu leta po obloze :-)

Reklama

Reklama