Reklama

Reklama

Závěť

  • Srbsko Zavet (více)
Trailer

Starý muž jménem Živojin Markovič, žijící v odlehlé vesničce, se modlí, aby jeho vnuk Cane odjel do města, prodal svou krávu a přivedl si manželku. Ve městě se má setkat s dědečkovým nevlastním bratrem, ale ten už nežije. Místo toho se setká s jeho dvěma vnuky, dvěma dobrosrdečnými bratry, kteří jsou ale drobnými zločinci a odborníky na demolice. Cane si s těmito muži brzy rozumí a také se zamiluje do školačky Jasny, kterou si chce vzít, aby splnil slib dědečkovi. Zaplete se do rodinných záležitostí této dívky, zachrání ji i její matku před prostitucí a gangstery, které vede muž jménem Bajo. Vrátí se s nimi do vesnice včas, aby navzdory gangsterům oslavili Živojinovu svatbu se sousedkou. I když Bajo a jeho banda dělají, co můžou, aby všechno zmařili, konají se svatby dvě. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Film, který sledují Tsane (Uros Milovanović) a Jasna (Marija Petronijević) u ní doma, je Scorseseho Taxikář (1976). ((mOnkey))
  • Pieseň v karaoke súťaži, kde spievajú Jasna (Marija Petronijevic) a Tsane (Uros Milovanovic), je "Winner takes it all" od skupiny Abba. (vander19)
  • Film sa natáčal v meste Uziče a v dedinke Zlatibor. (vander19)

Reklama

Reklama