Reklama

Reklama

To nevymyslíš!

(seriál)
Komedie / Povídkový
Česko, 2005, 30 min

Hrají:

Miroslav Vladyka, Pavel Nový, Martin Dejdar, Jitka Asterová, Václav Vydra nejml., Zlata Adamovská, Jan Čenský, Taťjana Medvecká, Jiřina Jirásková (více)

Obsahy(1)

Pořad To nevymyslíš aneb neobyčejné příběhy obyčejných lidí vzniká podle námětu diváků. Jaké tentokrát nabídne povídky? (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +možnost vidět mnoho herců, některé příběhy, někdy hudba -uvádí to Miroslav Vladyka, jsou zde i nudné, trapné, zbytečné příběhy, někteří herci hrají opravdu hůř než já/// Příběhy jsem zhlédnul všechny a tak se naskýtá i otázka zda to je v přádku. Ale ono nejspíš kdybych se u tohoto pořadu nudil, tak se na něj nedívám. Udělalo mi radost, že mohu zhlédnout několik herců i neherců a přitom nemusím koukat na jeden a ten samej děj. Pokud nebudu hodnotit (kritizovat) tento pořad jako celek, tak bych se rád spíše zaměřil na jednotlivé příběhy. Tedy stručně, vedle normálních, průměrných, se zde najdou i vyložené odpady u kterých sem trnul. Ale ono hodně záleží na scénáři, hudební kulise, příběhu, obsazení té či oné části. Prostě až tenhle celek dokázal vytvořit buďto dobrý nebo špatný díl. 3* ve výsledném hodnocení je čistě průměr. A jsou to 3 zasloužené, protože z těch zhruba 30 příběhů, se zde objevilo cca 5, které opravdu stáli zato a docela mě i zasáhli. Nemějte za to, že rád vyčnívám z řady, řekl bych, hodně záleží na vkusu./// Celkem 65%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se navázat na Bakaláře, ale o to ani nejde. Chci to hodnotit bez nějakých přirovnání, a tady dochází k jednomu zásadnímu problému. Scenárista to špatně napsal, režisér ještě hůře natočil a herci to neuhráli. Vladyka, který pořadem provází, je zde jako přírodní úkaz. Povídky mají rozdílnou kvalitu, a světe div se, pár, ale opravdu jen pár, je nápaditých a zábavných. Jinak jako celek je to pořádná křeč nezvládající základní pravidla filmového řemesla. 40% ()

Reklama

xaver 

všechny recenze uživatele

No někdo vymyslel, a pěknou ptákovinu. Staří dobří Bakaláři. Nedokážu pochopit, proč se televize nedokáže vrátit ke starým osvědčeným formátům a všechno musí za každou cenu inovovat. My Češi bohužel téměř postrádáme jakýkoli smysl pro tradici. Zavedli bychom hned všechny americké, anglické, francouzské a ještě nevím jaké svátky, zavádíme sitcomy, reality šou a nevím co ještě. Ale nedá se na to dívat. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem na to dokonce párkrát koukal a řikal si, že ty příběhy nejsou možný, ale on je fakt napsal sám osud a i když to zosnoval sám autor, který nenápadně napsal svůj příběh, o zbytek se beztak postarali scénáristi z Novy, takže z toho všeho vznikl nečekaná zábava se zajímavým spádem, dokonalou myšlenka a to zaobaleno do zdánlivě nápaditého seriálu, který Nova ukončila dřív než se vůbec mohl rozležet v hlavách diváků. Kravina, kravina, kravina a la (jako obvykle) Televize Nova. 0/10 ()

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Od začátku bylo jasné, že je to stejný koncept jako kdysi u Bakalářů. Jenže tady to nebylo vtipné, bylo to naopak trapné s otřesnými hereckými výkony (co taky čekat od lidí, kteří hrají hlavní role jen proto, že patří do stáje Novy). Příběhy postrádaly schopného dramaturga a scénáristu - prostě přišel dopis, tak to natočíme tak, jak to tu leží. Není nic horšího než líný anebo ještě hůř neschopný scénárista a lidé, kteří si myslí, že historka o tom, jak se nám na návštěvě u známých pokakal vnouček, je ultravtipná. Hvězda je za jeden díl, nevím jak se jmenoval, se Zuzanou Bydžovskou, Jiřinou Jiráskovou a Miroslavem Vladykou - dáreček Amora k narozeninám omylem zaměněný za psí hovínko. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama