Reklama

Reklama

Zločiny ze sousedství

(seriál)
USA, (2005–2007), 30 h 27 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Jim Leonard

Hrají:

Jennifer Finnigan, Kimberly Elise, David James Elliott, Jon Seda, John Carroll Lynch, Cress Williams, Bruce Davison, Christina Chang, Erik Smith (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Mladá prokurátorka Annabeth Chaseová se po mateřské dovolené vrací do práce. Její první případ se odehrál v sousedství a málem přišly o život dvě děti, když jejich matka podpálila dům... (TV Prima)

Recenze (16)

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Ta blonďatá, blbá, nesympatická, asexuální, zásadová a nesnesitelná pipina mě neskutečně jak to napsat slušně, vadí. Jsem ochoten změnit na pět, pokud na ní spadne třeba traverza a to tak, že se s ní propadne do septiku odkud jí vytahnou a utrhnou jí u toho nohy. Potom jí přejede vlak, čímž přijde o ruce. Načež ji orlosup uklovne hlavu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Při tom množství kriminálně laděných seriálů, které nás v poslední době chtě nechtě atakují, mi právě tenhle z produkce Jerry Bruckheimer Television připadne jako nepovedený klon svých předchůdců i soupeřů, ke kterým by se milerád přiblížil. Příkláním se k názorům o nesympatické ústřední hrdince!! ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ve své charakteristice hlavní hrdinky trefil Anderson hřebík na hlavičku. Nesympatická, bigotní, prostoduchá ale zejména ambiciózní a neustále lacině moralizující slepice sráží tento seriál ještě hlouběji, než by si pro svou povrchnost a měšťáckou mravokárnost už tak zasloužil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalší producentský výtvor JERRYho BRUCKHEIMERa, ktorý sa nenápadne objavil v nedeľnom neskorovečernom čase na TV PRIMA. Mladá právnička, ďalšia z rodu emancipovaných kravičiek (nie nechcem urážať emancipované ženy, ale táto ženská už od pohľadu vyzerá ako kríženec "čúzy" a priblblej blondýnky zároveň), zanechá po necelom roku materskú a vrhne sa do víru prípadov, ktoré sa stali najmä v jej okolí (čiže na predmestí vystrihnutom ako z DESPERATE HOUSEWIVES). A práve mrazivé a zaujímavé prípady držia túto sériu nad vodou, nakoľko bez nich by skĺzla kamsi pod úroveň EVERWOODu a SUE THOMASovej. (4.6.2007) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 4.5.2008 (28.4.2008) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné až primitivní, ale díky své přehlednosti i UŽITEČNÉ. Nemusíte až tak detailně sledovat, co se děje na obrazovce - tudíž se můžete v klídku věnovat nějaké rutinní domácí práci, aniž byste ztráceli souvislosti. Přitom se nemusíte bát, že snad nezaznamenáte nějakou důležitou informaci. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál, avšak jako většina je dívatelný. Něco od Matlocka, něco od Perryho Masona a Kriminálky Las Vegas a ejhle seriál je na světě. ()

wer4 

všechny recenze uživatele

Abnormálne nesympatická predstaviteľka v hlavnej úlohe, kedysi charizmatický D.J. Elliott sa snaží hrať na drsného ostrieľaného šéfa a celkovo je to jedna veľká zmes hercov a herečiek, ktorí už niekedy niekde hrali, ale nikdy ste ich nemali výrazne radi a nebude tomu inak ani v tomto seriáli. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Na odpoledne příjemný seriál. Nekopíruje kriminálky a s jinými seriály ze soudní síně (Ally McBeal) se nedá srovnat, protože nedosahuje jejich kvalit. Nic víc, nic míň. ()

medlo 

všechny recenze uživatele

Ďalší americký kriminálny seriál, ktorý ma však vôbec ničím nezaujal, keďže je to už po stí krát to isté. Dosť mi to pripomína zákon a poriadok, ale to sa mi celkom páčilo. Keby tam hrali aspoň pekné herečky. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe kriminálnych seriálov, patrí tento medzi nie práve tie najlepšie. Avšak Jennifer Finnigan je naozaj výborná herečka. Ako prokurátorka je uveriteľná. Jediný, kto mi tam moc nesedí je D. J. Elliott. Slabý priemer. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som pozerával v poobedňajšom čase a vynikajúco som si pri ňom oddýchol. Nejde o drsnú kriminálku, ale skôr riešenie prípadov z právnického hľadiska. V slovenskom znení: DANIELA MACKOVIČOVÁ, JUDITA BILÁ, IVAN VOJTEK, EMAN HASON, MARIÁN CHALÁNY a iní. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFAN MANDŽÁR - prvá seria v Lenoxe, druhá v Štúdiu Enter. - Prekvapilo ma, že jednu časť režíroval aj "muž v práci" Emilio Estevez. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha kriminálních seriálů ze soudní síně v hlavní roli dvě nesympatické právničky, kterým nejde o nic jiného než o spravedlnost a jsou proto ochotné udělat cokoliv. Nuda, bez nápadu, bez náboje. Rozhodně nic pro mě. ()

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sa mi veľmi páči lebo ma vždy niečim prekvapí, nie sú to len bezduché súdne prípady, ale dômyselné manipulácie a kalkulácie. ()

Reklama

Reklama