Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bez zbytočných slov - nádherná rozprávka zasadená do skutočného sveta, ktorá vo vás buď zobudí vaše príjemne naladené ja alebo vás nechá totálne chladným. A ja sa nestačím diviť ako sa režisér prevažne slabých titulov, David Mackay, dostal k takému scenáru, z ktorého aj za pomoci skvelých skôr seriálových hercov a vhodného soundtracku vytiahol maximum. Aj keď záver možno zaváňa ľahkou predvídteľnosťou, filmov ktoré vás dokážu pobaviť/dojať súčasne až tak veľa nie je a to viac sa vyníma fakt, že Ten Inch Hero vznikol na nezávislej scéne. Malý osobný klenot. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příběh o bandě přátel z bagetárny.Jeden nudný hipík alá bývalý voják, Piper,která pátrá po své dceři ,lehká holka Trish,mužatka Jen,snažící se nám vštípit,že na vzhledu nezáleží a hlavně Priestly,ten kluk s čírem a zábavnými tričky,který se na konci filmu zbavil svého odlišného vzhledu,aby získal dívku svých snů.Cítíte v tom popisu trochu hořkosti?To bude asi tím,že na vzhledu přece nezáleží:)Docela mě unavuje to filmové klišé, kdy nějaký zajímavý a odlišný člověk zahodí svoje piercingy nebo barvené vlasy jen proto,aby se zavděčil ostatním.Jedna věc,kterou bych vypustila.Kladu si otázku,kdyby za Trish Priestly přišel ještě s propíchaným obličejem a modrým čírem,šla by s ním na rande? Asi sám věděl,že ne. Špatný špatný špatný soundtrack,občas dost blbé klišé nebo trapné momenty, na druhou stranu docela pohodová podívaná o přátelích,kteří spolu pracují,svěřují si každé maličkosti a vzájemně si vypomáhají.Zřejmě jen to,Jensen Ackles a příběh Piper se mi líbilo.Jinak pro mě naprosto průměrná záležitost,na kterou si už zítra určitě ani nevzpomenu.Škoda. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Čemu že dá Míša 5? No čemu že dá Míša 5? Tomuhle dá Míša 5. A kdyby mohl, dal by mnohem víc. Přesně kvůli takovému pocitu se dívám na filmy. Ten pocit naplnění, já už od začátku věděl, že dám 5. Až tak mě to zaujalo. Postavy jsem hltal, přál jsem si, aby film nikdy neskončil. Nic tomu nechybělo, bylo to vtipné, poutavé, překvapující a možná až moc romantické. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Typický film, který se obvykle točil kolem roku 2000, ale tenhle je překvapivě mnohem mladší, i když se tak netváří. No typický... dalo by se říci hoodně vyčnívající! Film od kterého nic nečekáte a totálně vás odbourá. Jede si klidnou stopou do vaší mysli a tam se zabydlí tak moc, že vám zpříjemní celý den a zasmějete se od ucha k uchu. Postupem času jsem si jednotlivé postavy zamiloval a ač romantické filmy moc nevyhledávám, tak tohle mi prostě sedlo a něco takového bych také jednou chtěl zažít... Ty trička Priestlyho byly prostě boží! :D ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie, která mě dokázala bavit od samého začátku. Jensen Ackles měl úžasnou roli a už při první scéně jsem se málem podělal smíchy a i kvůli jeho vzhledu. Originálního příběhu se divák nedočká, ale typického s koncem jak má být. Co také čekat od romantické komedie s nádechem lehkého drama. Musím pochválit i hudbu, poněvadž se do tohoto snímku hodila.. 8/10 = 80% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jeden z ' najsympatickejších ' filmov, ktoré som mal možnosť vôbec kedy vzhliadnuť. Ja by som veľmí rád zase pracoval s takou partičkou. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde jsou všichni strašně hodní, mají problémy s láskou a úplně náhodou pracují ve stejném bistru. Nízký rozpočet je poznat hodně, ale to až není takový problém. Horší už je to s hudbou, která vymyšlí, co nejvíc způsobů jak být otravná. Postavy hrají vesměs seriálové hvězdičky, některé talentu pobrali víc, některé už míň. Nejzajímavější je jako vždy dějová linie, která se snaží být nejbizarnější, holka "pro všechny" a kluk, který se vyžívá v kiltech a barvách na vlasy. Stejně je to ale zklamání, protože podobná dramata už tu byly xkrát a mnohokrát lépe. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku je potrebné oznámiť, že tip na tento film som dostala od skvelého zdroja.Ale aby som začala z hodnotením. Je däležité pri filmoch, ktoré majú viac ako dve ústredné postavy zvládnuť po a-aby mala každá postava rovnaký priestor, za b- aby bola každá postava dostatočne charakterizovaná a za c- aby nás ani jeden z osudov hlavných postáv nenudil. Tak je pri tomto filme, zvládol to naozaj slušne. Myslím, že príbeh mal neočakávaný koniec,ďalej si myslím, že voľba hercov je vynikajúca. Miešajú sa nám tu hviezdičky s hviezdami a to robí film príjemným. Nepríde vám totiž pri všetkých hercoch ten pocit: Tento výraz poznám, rovnako sa tváril aj v... Scenár bol príjemný a myslím, že polku vtipov by sa nedostala na povrch v dabingu, preto odporúčam pozerať v originále. Soundrack je skvelý, do deja sa perfektne hodí. A ako to už u mňa býva opäť som plakala, aj keď tentokrát len pri jednej scéne.100% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Pohodové drama, která Vás buď velmi zaujme nebo pouze prošumí. Mně se stalo to první :)). Z herců je tu jasně nejlepší Jensen Ackles, i když to bude spíš jeho výbornou postavou, která má hustou image a ještě k tomu nosí uplně perfektní trička (s tituly Předal jsem crack CIA, Zachraňte stromy snězte bobry:D). Dokonce jsem jednou byl v Santa Cruz, tak mě i prostředí filmu o něco víc ovlivnilo :o). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úžasně pozitivní film. Něco takového jsem, po těch negativních věcech, které se kolem mě za poslední dobu nahromadily, potřeboval. Tenhle film je jak pohlazení po tváři. O to víc mě mrzí, že musím mít drobné výtky. Za prvé mně dost vadilo, že se Jensen Ackles na konci oholil. Nechápu proč! A za druhé ten Fuzzzy nemusel být takovej hezoun, mohl to být obyčejný kluk a působilo to věrohodněji. 80% ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film. Opět dokonalá Elisabeth Harnois, na který sem mohl celou dobu oči nechat, suprovej Jensen Ackles. Jeho trička a účesy neměly chybu. Žádná zbytečná scéna, od začátku je všechno jasně daný, což je u tohodle filmu jedině plus. Nedokázal bych se představit lepší brigádu než tam dělat s nima a bejt členem tý jejich ,,rodiny,,. Důkaz toho, že nepotřebujete okolo sebe milion lidí, ale pár, který za to stojí, a že ten pravej člověk je možná blíž než se zdá. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Prostě chci víc takovýchhle filmů. Pobaví, potěší, dojme, zahřeje. A to nevidím "desetipalcového hrdinu" poprvé ani naposledy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Menší film složený spíše z televizních, ale sympaticky působících herců v rolích hodných a za každou cenu dobráckých postav, pohodový příběh nabitý pozitivní energií, humorem a dokonce i se špetkou toho životního dramatu. Do toho rockový soundtrack rozvíjející už tak silný 2000's feel. Je to nakonec i hodně sladké, ale tak vkusně, že to vlastně vůbec nevadí. Až si člověk posteskne, že takhle reálný život nefunguje. Opravdu ideální film na odreagování. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

No dobre - 5 hviezd je možno trochu prehnaných, ale po všetkých tých oskarových látkach a hororoch, čo som v poslednom čase videl, som potreboval už nejaký ten ultimate feel good movie. A Ten Inch Hero to splnil do bodky. Pobavil ma, dojal ma, nenudil ma. Priestlyho tričká boli perfektné(You Know What Your Problem Is? You're Stupid:)), rovnako ako jeho zahranie perfektným Jensenom. Avšak nielen Priestlyho, ale všetky línie boli fajn - okrem Truckerovej teda. Celkovo však veľmi príjemný nezávislý film. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohoto filmu přímo sálá. Proto je škoda že se v závěrečné třetině jako obvykle začne příliš tlačit na pilu se klišoidními vzdělávacími moudry a pohoda je ta tam. Obsazení nemá chybu a i všechny příběhy jsou zajímavé, ale mezi všemi přímo září hláškující Priestly a "hodný taťka" Trucker. Za to, co nakonec provedli Priestlimu by tak autoři zasloužili minimálně pověsit. Přesto, jako nenáročný snímek funguje Ten Inch Hero bezvadně. A máme čokoládu? ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale o to lepší romantická komedie. Příběh je klasický, kombinuje několik notoricky známých motivů, ale vše funguje a vše do sebe hladce zapadá. Hlavní podíl na tom samozřejmě má vyjímečně dobře trefený casting a odlehčená civilní atmosféra, díky čemuž se vše krásně slije v jeden kompaktní celek. Ideální film pro zahnání špatné nálady. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Dámy a Páni nalejte si pohár červeného vína, zabalte sa do deky, vypnite mozog a pozerajte, ak všetko spravíte tak ako máte bude pravdepodobne očarení tak isto ako ja, každá jedna postava má silnú charizmu a pod povrchom ukrývajú dobré a romantické srdiečko. P.S je to rozprávka, nečakajte teda nejaký reálny príbeh podľa skutočnej udalosti, toto sa asi nikdy nestane, akurát ľutujem že som to musel pozerať sám ... ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Pokud máte pocit, že ve vašem životě něco nefunguje, pusťte si tento film. Zde naopak nakonec funguje všechno. Myslím tím však pouze co se týká završení příběhu - tak neskutečný happyend poskládaný z navršených stereotypů se vidí málokdy. Na konci se dá všechno do pořádku, dohromady, proběhnou proměny z podivných lidí na průměrně americky krásné, odhalí se všechna tajemství, ale příběh tak jako tak skončí u idylického harmonického závěru. Je to pohádka. Směsice zajímavých nápadů i dialogů s vyčpělými, ochucená nevkusným hudebním doprovodem a ještě méně vkusnými malbami. Navrch nahá plážová svatba na koních. Chvíli pobízí člověka k okamžitému zničení obrazovky, pak ale nadhodí jiskru a sám ji zase utlumí. A tak pořád dokola... ()

Reklama

Reklama