Reklama

Reklama

Burák a Bludička

  • USA Mater and the Ghostlight (více)

VOD (1)

Mater, hrdzavé ale priateľské odťahovacie auto známe z kinohitu Autá, býva v ospalom mestečku Chladičové kúpele v okrese Karburátor. Mater miluje stvárať žarty, vylomeniny, šibalstvá či recesiu, ale vždy len na účet tých druhých. Zrazu ho začne prenasledovať tajomné modré svetielko, ktoré ho naučí, že sa neoplatí robiť zle iným autám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bu ráktráví svůj volný čas tím, že straší, dělá si legraci a různě bafá na všechny ostatní obyvatele městečka. Přitom on sám je největší strašpytel, takže když se na něj zbylá auta dohodnou, postraší ho příběhem zákeřné bludičky, třese se jako osika ve větru a prchá i před světluškou... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Na krátkej ploche sa nám predvedie slušná tendencia humorných scénok so strašidelným motívom. Pixarovské Auta sú riadna klasika. ___Krátkometrážna rozprávka "Mater a Bludička" sa dá pozrieť na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídny krátkometrážny film z dielne Pixar, voľne sa viažuci k úspešným celovečerným AUTÁM. Ak ste si snímku obľúbili, znova sa stretnete so svojimi obľúbenými postavičkami a zmyslom pre humor, ale Pixar urobil už predsa len lepšie krátkometrážne zázraky. http://video.yahoo.com/watch/142876 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Burak nejdriv paradne prudi, aby se pak film preklopil do docela napinavyho a nechybi vtipnej konec. K tomu samozrejme perfektni animace. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak auta dokážou vyjádřit svoje pocity! Chyběla mi sice pointa, ale celé to bylo tak roztomilé, že nemohu jinak než dát 4*. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Spíš trapné a velmi nudné. Očekávatelné a neoriginální. Nejslabší dosavadní Pixar Short. Asi to bude i tím, že nemusím Auta. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V překladu Burák a bludička. Takovej bonus k filmu Auta. Animace a hra stínů a světel super samozřejmě jako vždycky u pixaru, příběh se mi ale moc nelíbil nebo mi spíš nepřišel něco extra, ale postava Buráka zase dokonalá, stejně jako ve filmu. Jinak ale spíš průměr od pixaru. slabší 4* ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vtipnosti Aut to ani zdaleka nedosahuje, přesto je celý filmeček zábavný. Jednoduchému nápadu, volně navazujícímu na celovečerní film, chybělo k maximálnímu hodnocení jen trošku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomaly sa stáva pravidlom, že ku každému komerčnejšiemu animáku vzniknú, či na pobavenie alebo upútanie jeden či dva kraťasy. A mne to vyhovuje. Pretože častejšie bývajú trefnejšie a zábavnejšie než celý film. A ani tento k tomu nemal ďaleko. Suprová naháňačka pred vlastným strachom. 80%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No veru si už budem musieť v blízkom čase pozreť celovečerný animovaný film "Cars". Nedávno som náhodou natrafil na krátkometrážnu sériu "Cars Toon: Burákovy povídačky" a teraz som si kukol tento krátky video snímok. Mierne strašidelný príbeh, zábava a dokonalé animácie od Pixaru. Farebný svet živých, poľudštených automobilov sa mi začína páčiť. **** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale vzhledem k tomu, že mě Burák ze všech aut v Autech (ehm) bavil nejméně, je tohle pouze lehce nadprůměrný kraťas. Nápady ovšem má. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Co to je BLUDIČKA? Bludička může být kdekoliv. Jak se autíčla dokáží taky bát. Nebo spíše Burák.... Ale Plechožrout je taky dobrej. ()

Reklama

Reklama