Reklama

Reklama

Burák a Bludička

  • USA Mater and the Ghostlight (více)

VOD (1)

Mater, hrdzavé ale priateľské odťahovacie auto známe z kinohitu Autá, býva v ospalom mestečku Chladičové kúpele v okrese Karburátor. Mater miluje stvárať žarty, vylomeniny, šibalstvá či recesiu, ale vždy len na účet tých druhých. Zrazu ho začne prenasledovať tajomné modré svetielko, ktoré ho naučí, že sa neoplatí robiť zle iným autám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavná, skvěle natočená scénka s vystrašeným Burákem v hlavní roli, vtipnější a údernější než celá celovečerní Auta (nic proti nim). ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Být to delši tak to hodnocení zvednu. Takhle mi to přišlo dobré jako večerníček na dobrou noc. Vtipné to je, líbivé díky Pixaru taky. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Pixar a je jeho klasická Auta v krátké podobě. Short-movie s burákem, největším strašpytlem v okolí. Pořád ta samá legrace, pořád ty samé "postavy" a pořád to stejné dobrodružství s tímto animákem. Skvělá grafika je snad v dnešní době už jasná. K dokonalosti chybělo trochu více, ale rozhodně to stojí za shlédnutí. Na těch pár minut to aspoň trochu zabaví. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Animace velice podařená. Nemůžu si pomoct, ale mě tato "polidštěná auta" příliš nedostala, i když to je zřejmě proti proudu. A auto jako světluška? To už je na mě trochu moc. Nelíbí se mi tedy hlavní nápad, děj tohoto konkrétního kraťasu je poměrně zajímavý, ale to je pro mě asi tak vše. Myslím, že jsou daleko lepší pohádky pro děti i dospělé... ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Snad první kraťas od Pixaru, který mi vůbec nic neříká. Jedno auto v jednom kuse straší ta ostatní, která se mu pomstí tím, že ho taky postraší. No co na tom lidi vidíte... ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Krátké, zábavné, napínavé...Těšila jsem se však na nějaké opravdové strašidlo a tak mě zklamalo, že se žádné neobjevilo. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený kraťas, možná jeden z nejlepších a taky nejlepší kraťas spojený s 'Cars'. Docela příjemně pobavilo, Mater je vždycky zárukou nějaké hovadiny a vtipných situací, takže určitě plný počet. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem vyšší hodnocení. Já jsem se teda řezala moc. Musím ovšem přiznat, že Auta jsem ještě neviděla, ale o to víc se teď na ně budu těšit. Úplně boží byly ty Burákovy dva přední zoubky! A jak si na ně nasadil kužely a strašil, bomba! No a světluška taky jako autíčko a ještě hází blinkr, to je naprosto geniální. Opravdu tleskám! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Vtipný. Nevím co k tomu dodat, je to prostě Burák. Snad jenom to, že Petr Novotný ho dabuje tak dobře, že je lepší než hlas v originálním znění. ()

Reklama

Reklama