Reklama

Reklama

Burák a Bludička

  • USA Mater and the Ghostlight (více)

VOD (1)

Mater, hrdzavé ale priateľské odťahovacie auto známe z kinohitu Autá, býva v ospalom mestečku Chladičové kúpele v okrese Karburátor. Mater miluje stvárať žarty, vylomeniny, šibalstvá či recesiu, ale vždy len na účet tých druhých. Zrazu ho začne prenasledovať tajomné modré svetielko, ktoré ho naučí, že sa neoplatí robiť zle iným autám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

dANo 

všechny recenze uživatele

Doplnkový krátky film k filmu Autá, ktorý stavia na postave Matera a jeho záľube zo škodoradostného strašenia a robenia napriek "obyvateľom" v Chladičových kúpeľoch. Ostatné autá si však na neho pripravia takisto nejaký ten žartík a celkom pekne ho vystrašia. Vtipný animák, ale ani zďaleka nedosahuje kvalít niektorých vydarených Pixarovských kraťasov. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Pixar a je jeho klasická Auta v krátké podobě. Short-movie s burákem, největším strašpytlem v okolí. Pořád ta samá legrace, pořád ty samé "postavy" a pořád to stejné dobrodružství s tímto animákem. Skvělá grafika je snad v dnešní době už jasná. K dokonalosti chybělo trochu více, ale rozhodně to stojí za shlédnutí. Na těch pár minut to aspoň trochu zabaví. ()

Reklama

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem vyšší hodnocení. Já jsem se teda řezala moc. Musím ovšem přiznat, že Auta jsem ještě neviděla, ale o to víc se teď na ně budu těšit. Úplně boží byly ty Burákovy dva přední zoubky! A jak si na ně nasadil kužely a strašil, bomba! No a světluška taky jako autíčko a ještě hází blinkr, to je naprosto geniální. Opravdu tleskám! ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek najdete jako bonus na DVD Auta. Setkáte se tu opět se všemi z městečka Kardanová lhota a přibydou i dva nováčci - Bludička a Plechožrout. Šerif je ve svém strašidelném vyprávění krátce představí a naši hrdinové - hlavně Burák - se můžou začít bát . . . Jak jsme u Pixaru zvyklí, opět jde o velice vtipnou podívanou, ale na druhou stranu už jsem viděl i lepší ( ale moc jich není ). K pochopení pointy musíte počkat až do konce titulek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No veru si už budem musieť v blízkom čase pozreť celovečerný animovaný film "Cars". Nedávno som náhodou natrafil na krátkometrážnu sériu "Cars Toon: Burákovy povídačky" a teraz som si kukol tento krátky video snímok. Mierne strašidelný príbeh, zábava a dokonalé animácie od Pixaru. Farebný svet živých, poľudštených automobilov sa mi začína páčiť. **** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Když šerif zmiňuje "horký dech Zozobry", mluví o obrovském zpodobnění loutky Zozobry, kterou každý podzim pálí během slavností Fiestas de Santa Fe v Santa Fe v Mexiku. (HappySmile)
  • Poslední film, na kterém pracoval Paul Newman před svou smrtí. (HappySmile)

Reklama

Reklama