Reklama

Reklama

Směr smrt

(TV film)
  • Kanada Last Exit (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obě v kritickém stavu v nemocnici. Zatímco bojují o život, policie vyšetřuje, jak ke srážce došlo. Šlo o náhodu nebo se ženy srazily záměrně? Co předcházelo krvavé kolizi a co se stane, pokud některá z nich svůj boj o život prohraje? Tajemný a napínavý thriller od režiséra krvavé komedie Moje sestra Vlkodlak a hororu Tma Johna Fawcetta. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

TO 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet stupňů ve stínu a dvě holky mají nervy v hajzlu. Nepříjemnosti se kupí a očekávaný střet se blíží a blíží a blíží, a díky jedné scéně v závěru stojí zato. Trochu to připomínalo Changing Lanes s Affleckem, akorát v ženském provedení. Atmosféra celkem dobře vystihuje stres hrdinek a nebýt televizních předělů, úplně bych zapomněl, že se jedná jen o levný kanadský tv film. Fanoušky seriálu Beverly Hills 90210 jistě potěší účast krásné Clare Arnoldové alias Kathleen Robertson. I malé snímky dokáží občas zaujmout, k nižšímu hodnocení nemám důvod. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Ty televizní koniny se kolem mě míhají a já je nestíhám hodnotit a komentovat. U téhle slabší kanadské variace na film Falling Down se ale pozastavím, protože výsledek na mě působí hrozně rozpolceně. Na jednu stranu jsem na něm našel několik zajímavých věci, na stranu druhou je vše zhatěno některými neuvěřitelnými kiksy. Například hned zápletka jako taková měla potenciál, ale vykreslení charakterů bylo děsně ploché. Forma s převažující retrospektivou, kterou je příběh vyprávěn, je atraktivní a nabízí zajímavé možnosti, ale větší část stopáže je jen tupé vyměňování si replik, protože výrazný herec tu není, dramatizace se nedaří a divák nebyl vtažen. Nebo kamera a střih, ty mají v některých úsecích dobré nápady a vyprávění oživují, jinde se nenajde žádná invence. A co nejhorší, i na vzdory levné produkci se vše podařilo obstojně zvládnout, avšak scénář svými nevysvětlitelnými záhadami (asi proto je v popisku napsáno "Tajemný a napínavý thriller") všechno kazí. Docela škoda. Jako epizoda do The Outer Limits možná, ale takhle to za víc než za dvě nebude. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Celkem solidně zahrané drama typu co všechno se může v dopravní zácpě stát. Obě představitelky velmi dobře zastihli perepétie udržet si zaměstnání v jakémkoli oboru. Člověk zapomíná, že i ti lépe placení visí na kahánku a chaotická zrychlená doba je dohání k šílenství. Na 5* to nemá, ale za vidění to rozhodně stojí ()

kajza80 

všechny recenze uživatele

Film mě ze začátku moc nebavil. Bylo ale zajímavé sledovat, jak se někomu může stát v jeden den tolik smůly a neštěstí. V podstatě ani nevím, která z nich byla hlavní, takže jsem ani neměla bližší vztah k nějaké hlavní postavě. Řekla bych, že asi ta s tím červeným autem, ale ta mě štvala už od začátku. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Dvě pracující blondýny a jejich stresový den. Kvůli práci není čas na rodinu, kvůli rodině není čas na práci. Nic se nedá stihnout, jak současně vyřešit problémy s dětmi, šéfy, partnery, nedostatkem peněz, auty a dopravou? Pořád se musí přejíždět autem přeplněnými ulicemi. Stará červená malá Honda a nový velký stříbrný Jeep. I když konec spěje k očekávanému vyústění, něco mě nutilo se zájmem vše sledovat až do finále. A chování obou hezkých a vynervovaných dam je naprosto přirozené a pochopitelné, 65%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Stéphane Lefebvre vyhrála za „kufrovou“ scénu v Jeepu v roce 2007 cenu ACTRA Montreal. (Terva)

Reklama

Reklama