Reklama

Reklama

Sám v temnotě 2

  • USA Alone in the Dark II (více)
Trailer

VOD (1)

Čo sa stane, keď niekoho zamurujú zaživa? To sa stalo čarodejnici, ktorej duch sa chce oslobodiť. Na to však potrebuje dýku, ktorú používala na rôzne rituály a môže ju oslobodiť alebo zabiť. Existuje však skupina ľudí, ktorá sa zaviazala, že čarodejnicu zničí. Má to však háčik, pretože ktokoľvek sa zmienenej dýky dotkne, začne sa pomaly premieňať a nakoniec zomrie. Hra na život a na smrť sa začína... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Uweho věrní poskoci, jenž mají na svědomí třeba scénář k prvnímu dílu, dostali za věrné služby čtyřapůlmilionový rozpočet, aby si natočili nějaký ten film. Jako paraziti se přihlásili k filmu, s nímž mají společný pouze název, sehnali relativně dobrou hereckou eskadru a hodinu nechali hrdiny pobíhat po domě v lese, aby si nakonec uvědomili, že musí do velkého města, kde se všechno rozhodne. Je to zbrklé, nelogické, neakční, užvaněné… prostě nudné béčko, pro které je i místa v půjčovně škoda. Dokonalý případ toho ‚odpadu‘, který vás prostě zoufale nebaví, protože se není ani čemu smát a po deseti minutách se modlíte za konec, který se dovleče za hodně dlouhou hodinu a půl. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dosť ma zježilo, keď v prvej minúte začala na obrazovke šaškovať ústredná trojka z Bloodrayne 2 (Paré, Ward a Natassia Malthe utrela krvavú slinu, zložila keramicke trojky, došprintovala aj v kostýmčeku rovno z placu). Žiaľ príbeh o magickom pilníku z biedy nevytrhol ani ich rýchly eskort pod fialky. Homevideo budúcej generácie Bollovcov (ktorí btw vyzerajú, že maju spoločných rodičov s Dynamitovým Napoleonom) s vražedným dymom v hlavnej úlohe. Hviezda za kameru. 10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil, narozdíl od lidí co automaticky hází Bolla do odpadu. Ale tohle se vážně moc nepovedlo. Od dua SCheerer a Roesch jsem viděl Brotherhood of blood, a to bylo sice blbé ale aspoň zábavné. Něco takového jsem čekal i od AitD 2, bohužel film je spíše blbí. A přitom není vyloženě hloupí má poměrně dobré efekty v rámci možností a dokonce i sympatické herce(v malé roli se mihne i třeba Paré či Ward-tohohle týpka od dob Postalu žeru). Ale prostě je to nevyužitý děsně ukecaný a nic moc se tam neděje. Škoda mohla být další zábava. Snad přístě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když v roce 2005 natočil Uwe Boll Alone in the Dark podle stejnojmenné hry, zvedla se mezi diváky i fanoušky hry obrovská vlna nevole a ze všech stran režisér sklízel jen samou kritiku. O si z toho však nic nedělal a v klidu dál prznil další a další hry, tím že skupoval práva na jejich zfilmování. Když se o tři roky později rozhodlo duo scénáristů prvního dílu natočit dvojku, dostali od Uweho požehnání a on se jim pod to podepsal jako producent. V žádném případě však nejde o klasické pokračování, nýbrž jen o obyčejné parazitování na „slavném“ názvu. Oba filmy mají společné jen tvůrce a jméno hlavní postavy. Kupodivu se však druhý díl dočkal od několika kritiků i pochvaly, což moc nechápu. Protože dle mého názoru jsou oba filmy hodně špatné. Příběh o pomstychtivém duchu čarodějnice, která zabíjí každého kdo se dotkne staré obřadní díky zprvu nevypadal vůbec zle. Tedy myslím ten nápad. Bohužel jeho zrealizování už dost pokulhávalo a to i za přítomnosti několika známých tváří.Přitom stačilo tak málo a mohl z toho být docela obstojný film. Zvláště když se ukázalo, že zápletka se točí kolem něčeho jiného, nežli tomu bylo minule. Jenomže to by chtělo chtělo mnohem silnější příběh a především pořádně vypilovat všechny ty nedostatky, kterých tu byla celá fůra. S přivřením oka by se dali označit speciální efekty (potažmo ztvárnění čarodějnice) za slušné, jenže k tomu by bylo potřeba vytvořit i dobrou atmosféru a napětí. Což se nestalo. Zmatený střih, zdlouhavé dialogy a málo akce sráželi kvalitu směrem dolů. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že i když jsem dal vysoké hodnocení prvnímu filmu od Uwe Bolla, tohoto druhého jsem se bál. Recenze jsou opět na odpadové úrovni, což já moc nerespektuju. U jedničky jsem to ignoroval a nakonec jsem byl rád, že jsem ten film viděl. U dvojky už to bylo na vahách. Uwe Boll má jen produkci, režie se ujmou tentokrát dva lidé - Peter Scheerer a Michael Roesch - bude to stát za to ? Jediným lákadlem je herecké obsazení. Ve filmu hrají Lance Henriksen a Danny Machete Trejo. CITÁT - Když se prvně dotkneš dýky, rozlije se v tobě pocit vášně.......... To je teprve začátek, přijde to horší. Jsem zklamán - jedničce to nesahá ani na paty. Spousta zmatku, nelogických spojení, divná kamera, špatný střih a scénář - darmo psát. Chtěl a dal jsem tomu šanci, ale tohle prostě nejde. Jedna hvězda za herecké obsazení a za hudbu. Tu dělá, jako skoro vždy ve filmech od Uweho, Jessica de Rooij a je to to nejlepší na filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neskutočná herecká zostava žánrových hercov ( Paré, Trejo, Moeller, Henriksen atď. ) v paskvile bollovských rozmerov. Tak snažlivo sa ľudia za kamerou pokúšajú predstaviť skvelý fantastický úlet, až mi je ich ľúto. Tá ich negramotná snaha prišla navnivoč. ()

iolaos odpad!

všechny recenze uživatele

po uplynutí 40minut stopáže jsem se odhodlal k rychloposuvu. Kaju se, ale opravdu nešlo.. , další americký zářez na pažbu idiotských horrorů pro choromyslné !!! Nikomu tuto zoufalost nedoporučuju 0,5/10 ()

Jimmi odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je fakt totalny priklad odpadu...ja sa fakt cudujem ze som to dokazal dopozerat. Cakal som totalnu blbost na ktorej sa zasmejem ale na tomto sa nedalo smiat.....skor som mal slzy v ociach. Boze Lance preco sa ty davas zlakat do takychto skvostov :( ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Už první díl byl at' co se týče hodnocení i rozpočtu značný propadák a právem. Druhý díl je ještě o něco málo horší, zde už to nezachrání nic, abych mohl dát alespon hvězdu. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Už 1 díl byl od Uweho byla nehorázná sračka, kterou když jsem dokoukal tak jsem si uvědomil že to bylo o hovně. Když jsem se dozvěděl o druhém díle říkal jsem si třeba to nebude tak hrozné. A hele ono je to ještě horší to že to nenavazuje na 1 díl my je jedno ale že to bude až taková sračka jsem teda nečekal. Třeba tihle režiséři budou ještě horší jak Uwe Boll (i když u něj dochází poslední dobou k zlepšení) už mají za sebou 2 filmy a oba atakují černé pozice :-). ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to film jen do video distribuce tak s ním nemůžu mít žádné slitování. Po necelé hodině jsem měl chuť vrazit si šroubovák do nosu a marnit čas hledáním centra krátkodobé paměti abych tenhle výplod dostal navždy z hlavy. ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Atmosféra nebyla nejhorší ale asi bych tomu neříkal horor ale drama .Děj byl velice zmatečný a oproti 1.dílu se vše zhoršilo. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Film(jestli tomu vůbec tak můžu říkat) je totálně zmatený..celou dobu tam lidi stříli do ducha, přičemž ho vubec ani nezraní.. nepochopil sem vůbec nic co se autoří tímto dílem snažili divákovi sdělit.. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám za to obsazení. Kdyby se toho chopil úplně jiný tým včetně scénáristů , tak by ti herci byli i dobří a třeba by to i překonalo jedničku. Těch pár efektů taky nebylo úplně k zahození. 15% ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je úplně špatný. Nemá to NIC SPOLEČNÉHO s herní předlohou, až na jméno jedné postavy. Ale že je Edward Carnby korejec? Proč? Obsazení je příšerné, triky taky, a nejhorší je děj. Totální vypatlanost! ()

Související novinky

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama