Reklama

Reklama

Sám v temnotě 2

  • USA Alone in the Dark II (více)
Trailer

VOD (1)

Čo sa stane, keď niekoho zamurujú zaživa? To sa stalo čarodejnici, ktorej duch sa chce oslobodiť. Na to však potrebuje dýku, ktorú používala na rôzne rituály a môže ju oslobodiť alebo zabiť. Existuje však skupina ľudí, ktorá sa zaviazala, že čarodejnicu zničí. Má to však háčik, pretože ktokoľvek sa zmienenej dýky dotkne, začne sa pomaly premieňať a nakoniec zomrie. Hra na život a na smrť sa začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jednu hvězdičku, ale nakonec jsem se na to vysral a vypnul to ještě před koncem. To bylo opravdu moc i pro otrlého příležitostného konzumenta odpadních sci-fi snímků. Zlatý Uwe Boll. Nejhorší na dvojce je, že Natassia Malthe zemře hned na začátku. Vždyť kvůli ní jsem se na to chtěl podívat. Tady někdo nezná její tělesný potenciál. Snad jen ten Uwe Boll. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že i když jsem dal vysoké hodnocení prvnímu filmu od Uwe Bolla, tohoto druhého jsem se bál. Recenze jsou opět na odpadové úrovni, což já moc nerespektuju. U jedničky jsem to ignoroval a nakonec jsem byl rád, že jsem ten film viděl. U dvojky už to bylo na vahách. Uwe Boll má jen produkci, režie se ujmou tentokrát dva lidé - Peter Scheerer a Michael Roesch - bude to stát za to ? Jediným lákadlem je herecké obsazení. Ve filmu hrají Lance Henriksen a Danny Machete Trejo. CITÁT - Když se prvně dotkneš dýky, rozlije se v tobě pocit vášně.......... To je teprve začátek, přijde to horší. Jsem zklamán - jedničce to nesahá ani na paty. Spousta zmatku, nelogických spojení, divná kamera, špatný střih a scénář - darmo psát. Chtěl a dal jsem tomu šanci, ale tohle prostě nejde. Jedna hvězda za herecké obsazení a za hudbu. Tu dělá, jako skoro vždy ve filmech od Uweho, Jessica de Rooij a je to to nejlepší na filmu. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil, narozdíl od lidí co automaticky hází Bolla do odpadu. Ale tohle se vážně moc nepovedlo. Od dua SCheerer a Roesch jsem viděl Brotherhood of blood, a to bylo sice blbé ale aspoň zábavné. Něco takového jsem čekal i od AitD 2, bohužel film je spíše blbí. A přitom není vyloženě hloupí má poměrně dobré efekty v rámci možností a dokonce i sympatické herce(v malé roli se mihne i třeba Paré či Ward-tohohle týpka od dob Postalu žeru). Ale prostě je to nevyužitý děsně ukecaný a nic moc se tam neděje. Škoda mohla být další zábava. Snad přístě. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Už 1 díl byl od Uweho byla nehorázná sračka, kterou když jsem dokoukal tak jsem si uvědomil že to bylo o hovně. Když jsem se dozvěděl o druhém díle říkal jsem si třeba to nebude tak hrozné. A hele ono je to ještě horší to že to nenavazuje na 1 díl my je jedno ale že to bude až taková sračka jsem teda nečekal. Třeba tihle režiséři budou ještě horší jak Uwe Boll (i když u něj dochází poslední dobou k zlepšení) už mají za sebou 2 filmy a oba atakují černé pozice :-). ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dosť ma zježilo, keď v prvej minúte začala na obrazovke šaškovať ústredná trojka z Bloodrayne 2 (Paré, Ward a Natassia Malthe utrela krvavú slinu, zložila keramicke trojky, došprintovala aj v kostýmčeku rovno z placu). Žiaľ príbeh o magickom pilníku z biedy nevytrhol ani ich rýchly eskort pod fialky. Homevideo budúcej generácie Bollovcov (ktorí btw vyzerajú, že maju spoločných rodičov s Dynamitovým Napoleonom) s vražedným dymom v hlavnej úlohe. Hviezda za kameru. 10% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru v Německu dne 25. září 2008 a v USA až 26. ledna 2010. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku, Burbanku a Los Angeles. (Terva)

Související novinky

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama