Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 4

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (369)

petero 

všechny recenze uživatele

Zdá sa War Zone je najhorší Punisher. I keď na prvú akčnú scénu (najlepšiu) nečakáme dlho, jej vyznenie, rovnako aj všetkých ostatných (neakčné jadro je priam na neprežitie), je príliš nezáživné a to i napriek krvavým záberom ničiacich telesnú schránku mafiánov až komixovo nadnesene. I keď War Zone dáva celkom dobre tušiť akými charaktermi je zrejme komix (nepoznám) zaplnený, vo filme to pôsobí rozpačito až nechcene trápne. Priam fatálne zle vyznieva maličký psychopat, inak v serióznych úlohách stvárňujúcich postavy kde mu postačí jednoduchý pohľad a démonickosť z neho priam srší, tu vďaka prehrávaniu zlyháva na plnej čiare - Doug Hutchison. Reakcie ozbrojených mafiánov sú neskutočne pribrzdené, kde po tom ako sa na nich Frank Castle vrhne a polovicu vyzabíja, tá druhá sa až príliš neskoro uvedomí a začne po ňom páliť. Takéto scény sú zárodkom WTF momentov rovnako ako pobehovanie obrneného a zbraňami obvešaného Franka medzi obyčajnými ľuďmi, prečo mu nedali do rúk niečo s volantom?!.. atď. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší dvě. Klady: dva opravdu úžasně vtipné a originální momenty (sestřelování panenek, smrtící parkour), charismatický Stevenson... A ještě také fakt, že War Zone je delikatesou pro fanouška různých seriálů - je potěšující vidět tolik televizních oblíbenců v jednom celovečeráku. Horší už je, že je to celovečerák k uzoufání nudný (až na super gore krvavé scény) a spíše céčkový, než béčkový. Vrtá mi hlavou, jestli to vlastně bylo lepší než Max Payne. Thomas Jane zůstává nepřekonán - kdyby už nikdy nevznikl žádný Punisher movie, nezlobil bych se. Možná ten crossover se Spider-manem by nebyl k zahození... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Krásne brutálne béčko s drsným masérom, ktorého tvár nájdete "na hodinára" v ľubovolnej krčme, s decákom rumu minimálne 3x. Najhorší casting za posledných 10 rokov, ktorému ale prekvapivo nekráluje Ray Stevenson, ale Jigsawov dvorný šašo James. Tučné guilty a tie tony hemoglobínu môžu dnešné PG komixáky závidieť. 70% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Franku Castleovi zabili kdysi na pikniku rodinu a to něměli dělat, protože teď chodí po ulicích a zabíjí mafiány na desítky způsobů. Jenže Lexi Alexander nemá páru o tom, jak by se mělo akční béčko točit, a tak na sebe jen vrší brutální záběry s rozprskávajícími se hlavami a do toho se místy snaží o Punisherovu psychologii. První díl s Janem nebyl žádné terno, ale v rámci mezí se na něj dalo koukat, ať už kvůli solidní akci a prima soundtracku, tak hlavnímu hrdinovi. Stevenson je dřevo, proti kterému je sympatický i buldog se vzteklinou a Dominic West nemá daleko k céčkovým vodám Michaela Parého. Scénář nedává ze tří čtvrtin smysl, WTF momentů je tolik, že by mi na jejich spočítání nestačily ani všechny prsty členů natáčecího štábu a stříhat to musel snad osmdesátiletý důchodce, odkojený na islandských rodinných dramatech. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

BluRay/// Obsazení 8/10 Děj 10/10 Hudba 5/10 Efety 9/10/// +je to Punisher, nářezová akce, detailní porcovačka, záporáci, postavy, Ray Stevenson, zápletka -slabší hudební doprovod/// Konečně se někdo nebál použít Rating R, konečně je to pořádný masakr, aniž by se to někdo bál pustit do světa. Je to krvavější než Hitman, mnohem akčnější než Max Payne (proč proboha Max nevypadal takhle?) a stejně dobře našlápnuté jako předchozí Punisher. Mimochodem ten se u mě umístil v TOP 10 nejlepších filmů. A tento mu zdárně šlape na paty. Jediné co mu chybý, tak je hvězdnější obsazení. I když ztvárnění postav to zachraňuje a potom mi příjde, že tento film postrádá pořádný hudební doprovod. Původní film přeci jen více působí áčkově. Tento je po technické stránce vyjímečný jen svojí krvavostí, ale i to se počítá./// Celkem 84%/// ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • První film společnosti Marvel, který používá logo Marvel Knights. (HellFire)
  • Vo filme je použitých viac ako 120 druhov strelných zbraní. (Kadas97)
  • Smrť gangstra Magintyho je inšpirovaná komiksom „Punisher MAX: In the Beginning“, ktorý u nás vyšiel ako prvý v poradí, pod názvom „Na začátku“. Postava Magintyho sa však v komiksovej sérii MAX objavila až v druhom diele „Punisher MAX: Kitchen Irish“ (Irská kuchyň). (Kadas97)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama