Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leckie, Basilone a tisíce jejich spolubojovníků, kteří jsou fyzicky i psychicky oslabení po čtyřměsíčním utrpení na Quadalcanalu, přistanou v Austrálii, kde je nadšené davy vítají jako zachránce. Zatímco jeho kamarádi popíjejí, Leckie se zamiluje do mladé Australanky a spřátelí se s její řeckou rodinou. Basilone je vyznamenán Medailí cti a má se vrátit do USA, aby pomohl prodávat válečné dluhopisy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po drsných bojov na Guadalcanale si vojaci idú oddýchnuť do Australie v Melbourne. Keďže Nový Zéland a Austrália bojujú proti Rommelovi v Afrike, miestne dievčiny majú o zábavu postarané. Žiadna akcia sa tu nekoná, len chľast a sex, no aj tak som sa nenudil. James Badge Dale je sympaťák, ktorý utiahol tento diel na toľko, aby ma nenudil. 90% - 5* ()

MartinezZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

23.5.2010Part 3 - Melbourne: Zatím nejslabší díl potvrzující sestupnou kvalitu, díl po dílu. Naši mariňáci jsou odveleni do australského Melbourne, kde se sbírají a cvičí nové jednotky do dalších bojů. A chlapci mají do té doby volno. A protože Australané bojují jinde, jsou místní Australanky opuštěné. Amíci si užívají, jedna z hlavních postav si tu nějakou slečnu najde, ta mu na konci dá kopačky, on se "opapá" a udělá něco, co nemá a dostane trest. Během celého dílu se nestane NIC. Stále jsem čekal, kdy se NĚCO bude dít a najednou titulky. Uff, tak tohle by se tedy k BoB nemělo hlásit raději vůbec, protože zatím jde o jasné nebe/dudy. ~ Navíc mi přijde poměrně zbytečné, aby se před každým dílem ukazovalo "co jste viděli minule". Prostě zatím je Pacific hodně velkým zklamáním. A to mě rmoutí, protože jsem se po BoB těšil na další pecku. Zatím se mi díl co díl dostává tak leda peckou do oka. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že tvůrci chtěli pojmout jeden díl trochu jinak, a ukázat válku z jiného pohledu, ostatně, jeden takový díl je i v Bratrstvu nehrožených, ale tady to prostě vzali za špatný konec. Valná většina hlavních postav je tu v určitém momentu dost nesnesitelná, a celá to družení s australany je jakoby úplně vystřižené z kontextu zbylých dílů, stejně tak to popíjení a jakoby oddech od bojů...Je mi jasné, že takovéhle věci takhle ve válce probíhali, když byli vojáci odsunuti z předncíh linií, ale to znázornění se tady tvůrcm prostě nepodařilo. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem, že tvorcovia chceli ukázať aj to, čo sa dialo v zázemí, keďže vojaci neboli v prvej línii nonstop. Napriek tomu, mi načasovanie tejto epizódy neprišlo úplne vhodné. Viem, že vojaci mali v tomto bode za sebou ťažké týždne na fronte, ale seriál mi tento pocit nestihol predať a preto je výlet do zázemia bez želaného efektu. Napriek tomu ma súkromné línie bavili a boli naozaj veľmi milé. 70% HBO Max ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leden 1943 a ono už mají opušťák? Vždyť bitva o Quadalcanal (ze které vítězně minule odjeli) trvala až do února!? To si sakra nemohli dát bacha a ten příjezd do Melbourne o měsíc posunout? Tohle drobné historické faux-pas mě rozladilo hned první vteřiny a to jsem ještě ani neměl ponětí co za utrpení mě čeká. Vážně bylo nutné na tohle pohřbít CELOU epizodu a půl roku bojů (významných pro WWII) prakticky spláchnout do dvou přestřelek? Na tomhle dílu opravdu není skvělé naprosto nic. Zvažuji i odpad. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neříkám že je špatný vidět takovéhle "zákulisí" války, ale na celou jednu epizodu podle mě není dostatek zajímavýho materiálu, který by diváka upoutal od začátku do konce k obrazovce jako třeba předchozí díl. Leckie navíc tím svým ožraleckým fuckováním poručíka taky zrovna nesbírá plusový body co se oblíbenosti postavy týče, zůstává mi tak jen Basilone, kterej je však poslanej zpět do USA. Vím, že v dalších dílech přibyde celkem sympatickej Sledgehammer a jeho psycho parťák Snafu, ale i tak má tenhle seriál prostě málo fanditelných postav... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po bojích na Quadalcanalu se jednotka dostává do Melbourne, kde může zrelaxovat a užít si trochu života. Paradoxně se mi tato epizoda líbila více, než ty první dvě a to proto, že jsme mohli trochu poznat postavy. Ta melancholická nota v doprovodu jedné z nejkrásnějších filmových skladeb je prostě na konci srdci lahodící. Jsem překvapený, že celý Quadalcanal je shrnut ve dvou nočních přestřelkách, což moc nechápu, ale zase chápu, že událostí bylo hodně a dílů je jen 10. Takže uvidíme, jak to bude pokračovat dál. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se jen chlastá, souloží a zvrací. Jako proč? Jako rozumím, že je potřeba věnovat nějaký čas životu vojáků v zázemí ale to že se v zázemí chlastalo, souložilo a zvracelo je v každém filmu či seriálu o jakékoliv válce a rozhodně tomu nemusí být věnován celý díl. Po pravdě nevím za co ta jedna hvězda... ()

Reklama

Reklama