Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

klima777 

všechny recenze uživatele

Vagina dentata... Trocha mytologie, hodně Freuda a ještě více nefalšované americké reality (extrémy v podobě Silver Ring Thing, ale také přepjatého feminismu, machismu a široké škály šovinismu), to všechno s nadhledem a smyslem pro sebe-parodii. Ze sociologického hlediska zajímavý doplněk a zároveň protipól Twilight ságy... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když dobré úmysly zmaří nedostatek talentu. Již v prvních minutách sledování Teeth je poznat, že se tvůrci snaží o zkoumání sexuality mládeže, přičemž se rádoby realistická sonda do sexuálního života mísí s brakovými a hororovými prvky, jejichž katalyzátorem je dívčina "odlišnost", v tomto případě zubatá vagína. A právě tento prvek je tím jediným, co odlišuje Teeth od naivní televizní tvorby pro mládež. Charaktery tu jsou totiž stejně ploché a pitomé, jak tomu je například v nechvalně známém seriálu Beverly Hills 90210, přičemž i dialogy jsou na podobné úrovni. Dokážu si dobře představit, jaké úžasné repliky by z takového námětu vykouzlil například Kevin Smith. Psychologická rovina filmu tedy za moc nestojí a pokud jde o hororové prvky, není to o moc lepší. Teeth sází maximálně tak šokující gore efekty a nepříjemné očekávání krvavého aktu, ke kterému se při každé dívčině souloži schyluje. Je to velká škoda, že se záměr tvůrců ztratil v plytkém scénáři a nepřesvědčivých postavách, protože z tohohle originálního námětu mohl vzniknout zajímavý a krajně znepokojující (především pro muže) film. Kdyby za psacím stolem stála třeba taková Diablo Cody, scénáristka Juno, která má velmi blízko k béčkové tématice (chystaný horor Jennifer´s Body), myslím si, že by z toho mohl být skvělý film. Teeth k tomu ale mají daleko. Bohužel. 45% ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Já vás nekousnu." Pár jsem jich viděl, ale zatím mě žádná nekousla (To musím zaklepat, ale radši né na zuby:-). Musím říct, že na Teeth jsem byl díky námětu velice zvědavý, ale dostal jsem něco jiného než jsem čekal. Rozhodně se nejedná o komediální horor, kde je tolik ukousnutých penisů, že se ani nevejdou na obrazovku. Je to spíše melancholický film, který vypráví o poznání vlastního těla, dospívání a objevení sexuality. Rozhodně nečekejte žádný exploatační nářez jako já, ale i přesto jsem se docela slušně bavil, protože celý film je vizuálně zajímavý a na některé scény jen tak nezapomenu. U Jess Weixler mi ze začátku přišlo, že hrozně přehrává, ale po chvíli jsem si na ni tak nějak zvykl a nakonec se mi líbila. Hodnotím třemi hvězdami, kdyby zubatou ukázali, tak bych možná uvažoval i o čtvrté hvězdě. A ponaučení na závěr: Pánové, holkám z okolí Temelína se vyhněte! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Maimálny úlet. Viac takýchto no limits filmov. Pozeral som to medzi štvrtou a šiestou hodinou rannou čo možno ovplyvnuje moje hodnotenie. Aj tak som potom tak rýchlo nezaspal:) Poteší, že sa príbeh nepoberá vyšlapanými kolajami, ako by sa zdalo, ale sebeckosťou partnerov hlavnej hrdinky skončí akosi cynicky. Možno by to chcelo nejaký nový názov pre novú vlnu, trebárs brutal art. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)

Reklama

Reklama