Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (297)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Inu, vzhledem k dosti slibnému námětu jsou pro mne Teeth nakonec zklamáním. Oba dva zde uvedené žánry - tedy horor a komedie - jsou ve filmu obsaženy opravdu jen v míře menší než malé, potenciál snímku zůstal hluboce nevyužit. K dobru bych Zubům přičetl, že docela odsýpají, takže jsem se aspoň nenudil. Prostě průměrná jednohubka, hodnocení 50% -> 2* (Taky nám ty "zuby" mohli pořádně ukázat...!) ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hnusný filmový zážitek už opakovat skutečně nechci. Ono totiž intimní je většinou místo, nacházející se na člověkovi, ale když ty intimnosti poletují ve vzduchu a všecko to má bejt tak morbidně vtipný, nedokážu se udržet. Tohle byl fakt hnus hnusů a koukat se na to dalo jen se silným žaludkem, a ten občas taky odplaval do mísy. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $347,578Tržby Celosvetovo $2,323,612║ Strašne rozťahaná, takmer ničím zaujímavá teen flákota, ktorá rapídne postráda akékoľvek napätie, skôr prídu tie vyhrotené scény smiešne než opačne, proste tento jednoducho zosnovaný príbeh je nezáživný, hlavne že tomu dali u nás výstižný názov. /10%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tady je naprosto jasně vidět, že tvůrci si jsou opravdu moc dobře vědomi , co to točí za píčovinu, ale to je neodradilo natočit jí fakt kvalitně. Už jen ta vážná "sedící" hudba stojí za zmínku a já jsem prostě při těch hororových tónech, když nebohá dívka listuje učebnicí a hledá obrázek vagíny a pak googlí zubatou vagínu měl záchvaty smíchu. A pevně věřím, že tak to bylo myšleno. No a uhryznutými penisy a idylyckými záběry na město, které zdobí mohutně čadící atomová elektrárna si mě ten film prostě získal. A ten perverzní dědek na konci by měl dostat oscara, protože za těch pár vteřin dokázal ztvárnit naprosto nejperverznějšího důchodce v dějinách. Fakt, Fritzl je proti němu sympaťák. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Po delší době zas nechápu tak nízké hodnocení - tahle nevážná nenudící malá týnejdž blbinka může urazit jen choré jedince. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo si slibuje spoustu ukousnutých penisů a prstů v patřičně exploatačním balení bude zklamán. Naopak bude potěšen až nadšen každý, kdo dovede ocenit, když dle námětu grindhouse zamíří do arthouse-u. Nadále pak milovníci Cronenberga (fyzično jako politické), Waterse (satira maloměšťácké rodiny a poměrů na maloměště, ale bez hyperbolizace, až z toho mrazí a působí to seriózně) a Campionové (film o ženské síle, která si uzurpuje jinak mužský žánr). Mohlo by se zdát, že to nebude držet pohromadě, ale výše zmíněné spojuje a zaštiťuje žánr teenagerovského filmu, jehož klišé jsou obrácena na hlavu (viz geekovské postavy) a schémata zpochybněna (princip seriality ovšem zůstává). TEETH rozhodně není filmem "na piču". :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Toľko k penisom. Nejaké otázky?“ Určite najgeniálnejší nápad kinematografie, v horšom prípade najgeniálnejší nápad, aký som od roku 1981 videl – panna s vraždiacou šušuľou! Ááááááááááááá! Tarkovskij je handra! Bergman amatér! Vagína s hryzadlami, TO je to, voč tu běží! Bohužiaľ, scenár je slabý (námet a scenár rozhodne nie je jedno a to isté), najbližšia vražda sa odohrá za... veľmi dlho... a aj potom zostáva film smiešne (vzhľadom na to, o čom rozpráva) hanblivý (ak zahliadnete prsník raz za 3O minúta odhryznutý penis raz za hodinu, je to veľa). ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zcela jiné, než by člověk očekval při čtení kundozubé zápletky, nicméně o to kvalitnější. Absence, předpokládaného, humoru potěšila, přítomnost, nepředpokládaných, hereckých výkonů potěšila. Jedna z nejbizarnějších záležitostní horrorového roku 2008 si vaši pozornost jistě zaslouží. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na celkem seriózně (!) pojatý horor o ozubený vagíně? Tak s chutí do toho, řekl bych, že takových se moc nenajde. Zajímavý film, jen nečekejte nějaký velký masakry. 7/10 (screeny) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

To nejvtipnější na tomto filmu je podle mě tento obrázek :D Zuby člověka historicky nemálo ovlivňují. Když nepoužíváme kartáček a pastu, nemáme ani moc šancí zkrze žluté a zkažené smrdějící zuby dostat nějakou pěknou pusu. Když nás zfetovaná nebo nalitá kadeřnice špatně ostříhá a ještě za to chce kolem tisíce, těžko můžeme zubatý sestřih vydávat za nový moderní účes (nejmenujeme-li se ovšem David Beckham, nebo nevyznáváme-li hiphop styl). Když si nedáme pozor, zubaté ostří cirkulárky nám přistřihne křidýlka, ani nemrknem. V hodinkách se nám rozbijí ozubená kola, svůj nejoblíbenější trojzubec nám odnese žralok, když ho první ranou nesložíme a pak se do nás ještě zakousne šílená víla zubnička. Finální úprava frizúry zubem času, abysme se líbili zubaté už nic nezhorší. Zuby prostě vládnou našemu životu. A v tomto filmu ještě o jeden drobný aspekt více. Ovšem jedno ponaučení jsem si odsud odnesl. Příště s nějakou neznámou partnerkou, do ní strčím nejdřív železnou tyč, aby si ty zuby vylámala ;) Tenhle film se mi nelíbil. Je to totiž něco mezi příběhem pro dospívající, béčkovým horrorem a moralitkou na dobrou noc. A nic z toho to není pořádně. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Poněkud JINÝ příběh o sexuálním probouzení. Nečekejte hororově komediální exploataci, jde opravdu spíš o hyperbolický pohled na dívčí dospívání. Nezávislárna cronenbergovského střihu jak má být! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To teda bylo hodně divný. Jediný co si z toho tak budu pamatovat jsou dvě ukouslý péra a jedny ukouslý prsty, jinak to je fakt totálně o ničem a neni tam ani vidět Dentata Vagina ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Slovenský název "Zubatá vagína" mluví za vše, ovšem nechápu režiséra, který měl odvahu se pod toto podepsat. Nějak mi unikl význam a předurčení tohoto filmu. Jediné co film přinese divákovi je zprvu pobavení nad názvem a poté nechápavý výraz u snímku, kde se úchylův penis válí po zemi. Jedinou hvězdičku dávám za slovenský překlad snímku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sexuální dozrávání, jak děsivá záležitost a TEETH z něj čerpá úžasnou atmosféru, kterou vidím jako jeho hlavní devízu. Rozhodně ale nečekejte dryáčnickou žánrovku, byť se tu ukousnutých penisů válí víc než dost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Musí mít gynekolog aprobaci na dentistu a naopak? Způsobují kondomy se sladkou příchutí zubní kaz? Mohl by si na daném místě Bill Clinton zkracovat doutníky? Jistě, mohou vás napadnou podobné otázky, ale tady jde přeci o dospívání a v něm nejdřív musí každý poznat vlastní tělo - aby zjistil, co by chtělo.. Tak trochu žánrový protipól Amerického Páje formou neotřelé, jemně černohumorné vody na mlýn těch, co upřednostňují anální styk a tak jako má Thor kladivo, či Catwoman bič, vlastní děvče jménem Dawn Vaginu Dentata - nový superhrdina, potírající, nebo lépe řečeno zkracující zlo a nespravedlnost, budiž zrozen! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Minimálně rozpačité. Za okny jim pokuřuje jaderný reaktor, vedle v pokoji nevlastní bráška praktikuje anální sex a hlavní hrdinka směle hlásá o potřebě udržet si dívčí „čistotu“. Tedy jen do té doby, než k vlastnímu šoku zjistí, že anatomicky není právě v pořádku!! Zajímalo mě, co nabídne další a další scéna, nicméně se to záhy stává jen průhledným a předpověditelným žánrovým spletencem, který spolehlivě zabředne v propadlišti filmových dějin!! ()

Reklama

Reklama