Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tady je naprosto jasně vidět, že tvůrci si jsou opravdu moc dobře vědomi , co to točí za píčovinu, ale to je neodradilo natočit jí fakt kvalitně. Už jen ta vážná "sedící" hudba stojí za zmínku a já jsem prostě při těch hororových tónech, když nebohá dívka listuje učebnicí a hledá obrázek vagíny a pak googlí zubatou vagínu měl záchvaty smíchu. A pevně věřím, že tak to bylo myšleno. No a uhryznutými penisy a idylyckými záběry na město, které zdobí mohutně čadící atomová elektrárna si mě ten film prostě získal. A ten perverzní dědek na konci by měl dostat oscara, protože za těch pár vteřin dokázal ztvárnit naprosto nejperverznějšího důchodce v dějinách. Fakt, Fritzl je proti němu sympaťák. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem toho viděl hodně, ale natočit něco takového by mě nenapadlo snad ani ve svých nejbláznivějších snech. Už jen za celou tu pointu v kousavé pochvě si film zaslouží automaticky jednu hvězdičku ke svému celkovému hodnocení. Líbilo se mi, že snímek nepadá do té pubertální kategorie, kterou k smrti nesnáším, ale snaží se působit seriózním dojmem prakticky po celou svou stopáž. Bohužel je to absence nějakého příběhu, který film nejvíce sráží. Film je vlastně pouze o ukousnutých ptácích, což možná šokuje spoustou krve, ale postavit na tom nějaký smysluplný děj se nepovedlo. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od filmu, když jeden z jeho překladů zní Zubatá vagína. Strašnej škvár plnej nesympatickejch neherců, což se režisér snažil vyvážit detailama různě ukousnutejch ptáků. Celkem mě překvapuje vysoký hodnocení, ale možná je tady nějakej podtext, kterej dokážou zaregistrovat jen ti uvědomělejší. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc se mi líbila ta rovina příběhu,kdy je jasně nalajnováno: ,,Buďte na mě hodný a i já na vás budu,-budete li mě ale vy svině mačistycký ubližovat i já vám ublížím"-nejdřív náhodně (instinktivně) a následně s chutí, schválně a promyšleně! A protože mám rád, když se holky usmívaj (viz.třeba Bye Bye Sally) tak ten Dawnin úsměv na konci-ano hned potom co olezlej děda začne dělat ty svoje ksichty-mi ten film málem vytáhly ještě víš než na těch zasloužených 3/4 hvězd co mám. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Kto čakal, v súlade s dementným slovenským názvom, pribitú slaboduchú komédiu Made in Germany, musel byť zákonite sklamaný. To s komédiou nemalo nič spoločné. Pokiaľ sa však niekto vie rehotať nad penisom voľne pohodeným na zemi - proti gustu žiadny dišputát .... Celá stredná časť filmu bola slabučká a nezáživná, ale s približujúcim sa koncom som začínal byť spokojný. A záver ? Koho úsmev v poslednej scéne bol lepší ? )) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama